Na farmi je mnogo novorođenih životinja pa je Fi odlučila da je vrijeme za proljetno čišćenje. Na veliku Finu žalost Matt voli čuvati smeće i teško mu se odvojiti i baciti bilo što s Proljetne farme.

2.sez., 11.ep - 11. listopada

Na farmi je mnogo novorođenih životinja pa je Fi odlučila da je vrijeme za proljetno čišćenje. Na veliku Finu žalost Matt voli čuvati smeće i teško mu se odvojiti i baciti bilo što s Proljetne farme. Proljeće je stiglo na farmu i sve životinje su dobile podmladak, uključujući Riff koja ima 6 malih psića. Fi je odlučila obaviti veliko proljetno čišćenje a Matt nije baš od pomoći jer želi sačuvati svo smeće. Tom je pazio na male psiće dok je Riff okupljala ovce. Ubrzo je shvatio kakve problem mogu učiniti psići kad se skrivaju po čitavoj farmi. Tom ih mora sve pronaći prije nego što se Fi i Riff vrate. Pravi je izazov pronaći ih, pogotovo stoga što se jedan sakrio u sjeniku! Sve to riješi Riff kad ih pozove pa se okupe oko nje gdje god se malo prije skrivali.

2.sez., 12.ep - 12. listopada

Wheezy traži mirno mjesto gdje bi uživao, no ekipa je preglasna i on se ne može opustiti. Wheezy je pronašao lijepo mjesto na rubu šume gdje može sjesti i razmišljati bez buke i smetnji s farme. Wheezy jako voli tišinu, čak se i sprijateljio s zecom koji također voli tišinu. Farma je poprilično bučna, pogotovo zato što Matt popravlja krov a vozila igraju novu igru „potrubi i sakrij se“. Na Wheezyevu nesreću, ostala su vozila pronašla njegovo tajno mjesto i ono više nije mirno. Tom se osjeća odgovornim pronaći Wheezyu novo mirno mjesto gdje može pobjeći od buke farme.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju