Simpatični sportaš po imenu Luke pozove Cassie na školski ples i ona, nakon što vidi Adama kako provodi vrijeme s Dianom, prihvati.

3-4.ep - 23. veljače

Simpatični sportaš po imenu Luke pozove Cassie na školski ples i ona, nakon što vidi Adama kako provodi vrijeme s Dianom, prihvati. Melissa vidi školski ples kao priliku da se približi Nicku. Faye, naprotiv, nema nikakvu namjeru ići, nego se želi usredotočiti na svoje moći. Dawn otkrije da je u grad došao čovjek iz njezine prošlosti, Zachary Star, i da se raspituje o Cassie i Krugu. Ona traži od Charlesa da baci oko na njega. Cassie odluči potražiti staru majčinu prijateljicu po imenu Heather Barnes i otkrije da je ona u katatoničnom stanju od večeri kada je prije 16 godina stradala u požaru. Cassie osjeća krivnju jer se boji da su njezina majka i Krug imali neke veze s Heatherinom nesrećom. Cassie kaže Diani kako želi iskoristiti svoje moći da bi pomogla Diani. Diana odbije pomoći pa se u priču umiješa Faye koja je i više nego sretna što može iskoristiti svoje moći za novac.

5-6.ep - 24. veljače

Cassie je rastrgana između svoje obitelji i Kruga te se hrva s tajnama koje mora kriti od svoje bake. Melissa uposli Nicka da joj pomogne potražiti Knjigu sjena svoje obitelji. Diana žudi da provede neko vrijeme nasamo s Adamom, ali spoj krene po zlu kada Krugu zaprijeti uništenje i ona i ostali moraju se boriti i nadvladati mračne sile. Kada Jake, misteriozni mladi čovjek, posjeti Chance Harbor, sazna da se štošta promijenilo od njegova posljednjeg posjeta. Pod broj jedan, djevojka koju je ostavio, Faye, shvatila je da ima moći i planira se osvetiti tipu koji joj je slomio srce. Da bi stvari bile kompliciranije, on baci oko na privlačnu Cassie…

7-8.ep - 25. veljače

Kada dođe do zaključka da Krugu treba malo zabave, Faye nagovori Cassie da priredi party za Noć vještica. Faye planira osvojiti Jakea natrag, pa se planira pojaviti na partyju. Nakon svađe s Dianom, Adam se obrati Cassie za savjet. U međuvremenu neki opasni i nepozvani gosti bace oko na Krug. Nakon što se na nekoliko dana Cassienoj baki izgubi svaki trag, Cassie odluči da je želi ići potražiti. Diana odluči da bi se cijeli Krug trebao uključiti ako je Jane u nevolji. Ona, na Adamovo zaprepaštenje, pozove Jakea da im se pridruži. Oluja natjera društvo da na putu ostane i preko noći i Faye odluči začiniti večer tako da ih nagovori na igru Istina ili izazov.

9-10.ep - 26. veljače

Cassie i Jake zagledaju se u njezinu liniju s očeve strane kako bi otkrili zašto Cassie ima moći koje nisu povezane s Krugom. Adam se počne ponašati zaštitnički prema Cassie kada mu Faye otkrije kako Jake krije nešto od njih. Adam je zabrinut kada se Melissin bratić Holden pojavi u gradu i baci oko na Dianu.
Cassie se povjeri Adamu kada otkrije tajnu o sebi koju mora skrivati od ostatka tima, uključujući Dianu. U međuvremenu, Diana je presretna kada njezina baka Kate dođe u posjet, ali Charles je sumnjičav prema majčinim motivima kada se ona počne posebno zanimati za Cassie. Faye pronađe misterioznog stranca Leeja da joj pomogne s čarolijom koja bi mogla zauvijek promijeniti ravnotežu Kruga.

11-12.ep - 27. veljače

Cassie zamoli Adama za pomoć kad odluči istražiti očevu prošlost. Adam je oduševljen jer opet može provoditi vrijeme s Cassie te je pozove na ples “Vatre i leda”. Međutim, zbog svoga prijateljstva s Dianom, Cassie je primorana dati iznenađujući odgovor. Da bi se iskazao kao bolji otac, Ethan se ponudi da nadzire ples. Faye traži od Leeja da joj pomogne s čarolijom da bi uspjela razviti svoju individualnu magiju. Jake se vrati u Chance Harbor da upozori Cassie da će umrijeti na isti način kao i njezin otac ako ne sazna na koji način je on poginuo prije šesnaest godina u požaru na brodu. Jake predloži vrlo opasan plan u razotkrivanju istine o tome sudbonosnom danu, ali Adam i Diane sumnjaju da Jake ima skrivene motive. Faye se nađe zarobljena u opasnoj situaciji kad se jedan od Leejevih ljudi zaustavi kod trgovine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju