Cassie i Jake pristupe Lucy da bi od nje dobili informacije o medaljonu Cassiena tate. Ona im otkrije da su potrebne magične moći cijeloga kruga da bi se otključao medaljon.

13.ep. - 2. ožujka

Cassie i Jake pristupe Lucy da bi od nje dobili informacije o medaljonu Cassiena tate. Ona im otkrije da su potrebne magične moći cijeloga kruga da bi se otključao medaljon. Međutim, Cassie više ne može pronaći medaljon jer ga je Adam skrio zato da Cassie ne prijeđe na mračnu stranu. Kada ga vrati, cijeli Krug ode u šumu i Lucy započne čaroliju. Međutim, Lucy iskoristi medaljon da na sebe preuzme sve njihove moći.

14.ep. - 3. ožujka

Faye, Melissa, Diana i Cassie slave Valentinovo tako što organiziraju zabavu u pidžamama samo za cure. Zabava krene u neobičnom smjeru kada Melissa ponudi Diani “vražji duh”‘. Nakon toga Diana se otvori Leeju koji se pojavi na zabavi da bi pomogao Faye da uveća svoje moći. Cassie zatraži pomoć od Adama i Jakea nakon što je krene opsjedati duh osvetoljubive vještice.

15.ep. - 4. ožujka

Cassie je šokirana kada joj se zlobna osoba iz prošlosti pojavi na kućnim vratima. Cassie odmah postane sumnjičava kada čovjek od nje zatraži da vrati medaljon koji je pronašla među ruševinama nakon požara koji je ubio njezine roditelje i nekoliko članova Kruga. Eben i lovci na vještice zarobe Cassie. Jake ponudi sebe u zamjenu za Cassieno oslobođenje, a kada shvati što se dogodilo, Adam brzo zatraži pomoć Kruga. U međuvremenu, Faye i Melissa se brinu jer Diana provodi toliko vremena s Callumom.

16.ep. - 5. ožujka

Cassie uhvati svog oca kako se šulja oko napuštene kuće. Nakon što to otkrije Adamu, on je upozori da je Blackwell vjerojatno tražio uređaj kojim će isisati moći iz Kruga. Faye se pojavi na Leejevim vratima, ali iznenađena je kada joj ih otvori Eva, Leejeva navodna djevojka. Melissa pokušava uvjeriti Dianu da hoda s normalnim dečkom i ohrabruje ju da upozna nekoga novog u Chance Harboru. Dawn naleti na Blackwella u školi, ali njihov susret ne prođe kako se nadala.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju