Hana je željela posjetiti cirkus, ali naravno da cirkusa nema u gradu. Unatoč Rosienom nastojanju da razuvjeri Hanu, njezina čežnja bila je ogromna.

21-22.ep - 7. veljače

Hana je željela posjetiti cirkus, ali naravno da cirkusa nema u gradu. Unatoč Rosienom nastojanju da razuvjeri Hanu, njezina čežnja bila je ogromna. Zato je Rosie objesila šarene trake po Hrkijevim granama, a on je postao glavni voditelj taj dan. Rosie i prijatelji izvodili su posebne cirkuske točke kako bi Hana mogla posjetiti cirkus. Mali medo pronašao je malenu bubu koja je povrijedila krilo. Uzeo ju je k sebi i brinuo o njoj, hranio je i volio… Čak ju je vodio i na igralište pa su se zajedno ljuljali. A kad ju je odveo na trampoline i ostavio da je Beti pripazi, dok ga nije bilo buba je nestala. Mali medo je bio vrlo tužan, a svi prijatelji krenuli su u potragu za malom bubom. Pronaći će je tamo gdje je najmanje očekuju.

23-24.ep - 8. veljače

Sunce je zasjalo a snijeg se počeo topiti kad se Medo probudio it dugog zimskog sna i bio spreman za igru… Ali kad je čuo kako se prijatelji zabavljaju na snijegu dok on spava, bio je tužan što sve to propušta. Rosie se sjetila snjegovića kojeg su napravili na Hrkijevom brdu… Možda je ostalo dovoljno snijega za još jednu kuglu snijega da je Medo vidi. Ali moraju požuriti jer se snijeg brzo topi. Medo je u panici jer je uništio posuđenu Zekanovu slikovnicu dok je radio slastan kolač za Malog medu. Što će učiniti kad je Zekan bude tražio natrag? Pokušao ju je popraviti ali samo je pogoršao stvar. Molio je Beti da napravi novu, ali bezuspješno. Očajan, uz Rosienu pomoć zamijenio je postojeće slike u slikovnici ali pitanje je hoće li se to Zekanu svidjeti?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju