Danas je utrka brodova i svi su uzbuđeni kao i svaki put do sad. Hrki uvijek dodijeli pehar pobjedniku, Beti uvijek izvodi svoje čarobne trikove, a Vili uvijek pobjeđuje.

45-46. Ep. - 21. ožujka

Danas je utrka brodova i svi su uzbuđeni kao i svaki put do sad. Hrki uvijek dodijeli pehar pobjedniku, Beti uvijek izvodi svoje čarobne trikove, a Vili uvijek pobjeđuje. Vili je samouvjeren, ali nakon što načuje kako Zekan govori Hani o svom novom, vrhunskom brodu, on postane zabrinut. A kad su Hana i Medo također odlučili pobijediti ovaj put, Vili očajno pokušava doznati što to svi planiraju. Kako će izgledati ovogodišnja utrka brodova i hoće li Vili zadržati naslov prvaka?
Jako je vruće vani pa se Hrkijevi prijatelji – male životinjice, skrivaju u sjeni njegove krošnje. Tu su zaklon našli miš i njegova obitelj, obitelj guštera, mali crv i nekoliko krijesnica! Hrkiju se svidjelo da bude hotel svojim prijateljima, a Beti može biti hotelski upravitelj. Vili i Medo napravili su ljestve i mreže za ljuljanje kako bi se prijatelji lakše smjestili i popeli na Hrkijeve grane. Uskoro su svi uživali u hotelu sa Zekanom kao vratarom, Rosie kao poslužiteljicom, Vilijem kao pomagačem, Hanom kao spremačicom i Medom kao kuharom. Ali ugađanje gostima nije nimalo jednostavno. Hoće li svi biti zadovoljni uslugom u hotelu?


47-48. Ep. - 22. ožujka

Zekan ima plavi dan! Dan kad želi da sve bude plavo, čak i hrana a uspije posuditi i Betin plavi šešir, naravno, bez pitanja. Rosie je kraj Zekanove mreže za ljuljanje stavila samo plave igračke, a isplanirala je i igranje plavom loptom na igralištu, a kasnije i branje plavih borovnica u voćnjaku. Ali sve krene krivo kad Zekan probuši loptu a nigdje nema Vilija koji zna kako zakrpati rupu. Rosie predloži branje borovnica zajedno s Medom. Ali kad stignu u voćnjak otkriju da su sve borovnice već pobrane. Zekan je očajan jer njegov plavi dan još nije ni započeo, pogotovo zato što je Beti htjela da joj vrati šešir. Hoće li Zekan uopće pronaći išta plavo za svoj plavo obojeni dan?
Za vrijeme igranja lovice s Teom, Beti je pala i, srećom, nije se ozlijedila ali je ipak bila uzdrmana. Odlučila je da letenje nije za nju pa je rado prihvatila Rosienu ponudu da je odveze kući na skuteru. Uskoro bude oduševljena vozilom koje je Vili načinio za nju. Rosie i Tea vrlo su zabrinute za nju i njezin strah od letenja. A kad je Beti pokušala nagovoriti Teu da prestane letjeti, društvo je shvatilo da je Beti pretjerala i da je moraju suočiti s njezinim strahom od letenja…

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju