Dok je promatrao oblake s Hrkijevog brda, Zekan je odlučio da bi želio da mu prijatelji uhvate jedan oblak. I to je ozbiljno mislio bez obzira što su ga svi uvjeravali da je to nemoguće.

33-34.ep - 28. veljače

Dok je promatrao oblake s Hrkijevog brda, Zekan je odlučio da bi želio da mu prijatelji uhvate jedan oblak. I to je ozbiljno mislio bez obzira što su ga svi uvjeravali da je to nemoguće. Kako se hvata oblak? Beti je pokušala čarolijom. Vili je pokušao ljepilom na zmaju. Rosie nije imala ideju dok nije čula Sanjine mudre riječi… Zauzmite svoja mjesta jer Beti, Tea i Matko, ili ‘’Leteće pernatice’’ izvode svoju leteću točku. Svatko od njih smatra da je on zvijezda šoua a Rosie i Zekan ih pokušavaju uvjeriti da moraju raditi kao tim jer će jedino tako dokazati da su prave zvijezde.

35-36.ep - 1. ožujka

Svi su vrlo uzbuđeni što opet dolazi Mali medo pa su mu odlučili pripremiti dobrodošlicu. Medo je uvijek voljan pomagati prijateljima ali zaboravlja što sve mora obaviti a na kraju zaboravi i pripremiti svoj poklon za Malog medu. Zabrine se i postane nesretan jer ne želi razočarati prijatelje zaboravljajući što im je obećao pomoći. Rosie će pomoći Medi u organizaciji vremena pa će ipak stići sve obaviti na vrijeme. Vili priprema vremensku kapsulu. Stavit će neke posebne stvari u kutiju i zakopati je kako bi je ljudi u budućnosti pronašli. Hrki je rekao Viliju da je najbolje mjesto za spremanje kutije među njegovim korijenjem. Svi su uzbuđeni i požurili su svaki po neku stvar koju će staviti u kutiju. Na kraju je kutija bila pretrpana i nije se mogla zatvoriti. Na kraju su odlučili staviti neke manje stvarčice kako bi sve stalo. Hrki je također želio nešto staviti ali nije imao što. List brzo istrune, graničica nije dovoljno posebna. Čini se da on nema što staviti u kutiju. Kad su odlučili iskopati rupu ispod Hrkijevog korijenja, naišli su na staru limenu kutiju. Što bi moglo biti u njoj?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju