Zekan se svima hvalio kako je pobijedio Rosie u utrci ne znajući da mu je Rosie pustila da pobijedi. Tako je izazvao i Vilija da odmjere snage.

13.ep - 18. listopada

Zekan se svima hvalio kako je pobijedio Rosie u utrci ne znajući da mu je Rosie pustila da pobijedi. Tako je izazvao i Vilija da odmjere snage. Vili je uvjeren da će pobijediti. Rosie je zabrinuta da će Zekan izgubiti. Odlučila je pomoći Zekanu oko priprema trenirajući s njim za utrku. Beti se sama nazvala Vilijevim trenerom na njegovu veliku žalost. Kad je došlo vrijeme za utrku oba natjecatelja bili su preumorni zbog napornih treninga. Rosie je poništila utrku jer ni Zekan ni Vili nisu uspjeli preći ciljnu liniju.

14.ep - 19. listopada

Rosie je bila uznemirena jer je Zekan bio ljut na nju misleći da je ona kriva za nestanak njegove zviždaljke. Vili je bio upozoren da se previsoko ljulja… Medi je bilo naređeno da tiše hoda kroz šumu… a Hrki je morao prestati šuštati granama. Ali tko stoji iza svog tog šefovanja? Beti! Rosie pokuša pronaći osnovu čitavog problema. Beti ne može vježbati pjevanje pored sve te buke, pa je odlučila uzeti stvar u svoja krila i natjerati sve da budu tihi. Zahvaljujući Rosie problem je riješen na svačije zadovoljstvo…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju