Medin nećak, Mali medo, dolazi u posjet. Vrlo je sladak, ali i vrlo radoznao i nestašan pa izazove niz problema gdje god prođe.

9-10.ep - 17. siječnja

Medin nećak, Mali medo, dolazi u posjet. Vrlo je sladak, ali i vrlo radoznao i nestašan pa izazove niz problema gdje god prođe. Beti je malo ljubomorna zbog pažnje koju njezin najbolji prijatelj Medo posvećuje svom nećaku pa odluči pronaći novog najboljeg prijatelja. Tako izmisli čarobnu, nevidljivu prijateljicu. Medo uskoro ne može sam paziti na Malog medu pa mu Rosie predloži da potraži pomoć. Tko bi to mogao pomoći Medi čuvati nestašnog nećaka? Nakon napete utrke između Rosie i Vilija, Rosie otkrije da je nestao njezin dragi gumbić. Kad su se ona i Zekan vratili istim putem kako bi ga pronašli, tamo je bio samo zamotan paket. Tajna postaje još veća kad ostali prijatelji otkriju nestanak svojih najdražih stvari a umjesto njih pronađu paket. Medi je nestala budilica, Hani najdraži medo… kako će riješiti tu veliku tajnu?

11-12.ep - 18. siječnja

Zekan je, zabavljen velikom zdjelom sočnih jagoda, izmislio novu igru – jedoskrivača. Rosie je bila oduševljena isprobati je zajedno sa Zekanom. Zekan se sakrio u labirint dok je Rosie brojila. Ali uskoro je Vili zatražio Rosienu pomoć, a nakon njega i Medo. Nakon njih Rosie je pomogla Hani dovršiti sliku i shvatila da je potpuno zaboravila na Zekana i njihovu novu igru. Kako će ga pronaći i hoće li joj on oprostiti toliko kašnjenje? Hana je izgubila samopouzdanje kad joj je prirodni talent za ples malo zakazao. Rosie joj je pokušala pomoći da ponovo počne plesati, ali Hana je sve zaboravila. Tek kad je Hrki ponudio Hani da joj pokaže neke nove plesne pokrete, ona se oslobodila i sjetila svih plestnih koraka.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju