Kućica je u potpunom neredu a Zekan malo mari za to. On se s Rosie samo želi igrati dućana. Rosie je došla na ideju kako se igrati i usput pospremiti kućicu.

25-26. ep. - 14. veljače

Kućica je u potpunom neredu a Zekan malo mari za to. On se s Rosie samo želi igrati dućana. Rosie je došla na ideju kako se igrati i usput pospremiti kućicu. Ispred kućice napravila je pravi dućan s osvježavajućim pićima a prijatelji su u zamjenu za sok očistili dio kućice. Posao je cvao a Vili je videći kako je Rosie uspješna, odlučio i sam pokrenuti posao jer mu je autić bio vrlo prljav. Vili je brzo naučio da udruženim snagama posao bude uspješniji pa svi imaju koristi od Vilijevih i Rosienih zajedničkih napora. Hrki se igrao svojom jekom. Svaki put kad bi ispustio smiješan zvuk, jeka bi mu uzvratila. Rosie i Zekan uskoro otkriju da se događaju još neke čudne stvari. Skuter se tajanstveno miče, Medo se probudi s nacrtanim naočalama na licu a Betine bobice se čudno ponašaju. Rosie sumnja da Vili stoji iza svega, ali je li Vili stvarno odgovoran za svaku neslanu šalu ili se to stvarno jeka želi igrati?

27-28. ep. - 15. veljače

Zekan ima mnogo igračaka i više ne stanu u njegovu mrežu za ljuljanje, pa mu Rosie predloži da pokloni one igračke s kojima se više ne igra. Njegovi prijatelji su oduševljeni idejom, a on je toliko sretan da je svoju najdražu zviždaljku poklonio Beti. Ubrzo je zbog toga požalio i kad je pitao Beti da mu je vrati, ona je odbila te mu dala svoj kazu. Zekan je bio još nesretniji kad je vidio da njegovi prijatelji međusobno mijenjaju igračke koje im je poklonio. Rosie se osjećala odgovornom jer je ona predložila Zekanu da pokloni igračke pa je otišla kod Sanje po savjet. Rješenje je bilo spremiti sve igračke u kutiju da budu dostupne svima. Još je svatko od njih stavio poneku svoju igračju. Na kraju je Beti čula kako Zekan loše svira kazu pa ga je poželjela natrag. I na Zekanovo veliko veselje vratila mu njegovu zviždaljku.
Rosie i Zekan igraju tenis protiv Vilija i Hane. Zabavno je, ali kad Vili i Hana trebaju pobijediti, Zekan ispuca lopticu daleko i više je nitko ne može pronaći. Nitko taj čas nije shvatio da je loptica pala među Hrkijeve grane ravno u Betino gnijezdo. Hrki je uvjerio Beti da je to jaje i da mora sjediti na njemu. Ubrzo su svi prijatelji doznali da Beti sjedi na jajetu i da se ne smije udaljavati, pa joj ispunjavaju svaku želju. Vili je nestrpljiv da završi meč pa nagovori ostale da odigraju do kraja s narančom umjesto loptice. Zekan je ponovio onaj nesretni udarac, pa je naranča odletjela opet među Hrkijeve grane. Izbacila je Beti iz gnijezda, a nesretna loptica zamijenjena za jaje umalo je pala na pod ali ju je Rosie spretno uhvatila. Rosie je otkrila da je to loptica a ne jaje, a Beti je bila sretna jer nije bila spremna sjediti po čitave dane na jajetu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju