Hrki već tjednima ne spava dobro i to sve zbog malih Žireva koji su vrlo nestašni i glasni. Zato je Rosie smislila način kako zabaviti Žireve i Hrkiju osigurati tišinu za odmor.

5-6.ep - 10. siječnja

Hrki već tjednima ne spava dobro i to sve zbog malih Žireva koji su vrlo nestašni i glasni. Zato je Rosie smislila način kako zabaviti Žireve i Hrkiju osigurati tišinu za odmor. Žirevi su naučili divnu uspavanku koja ih je zabavljala, a Hrki je zaspao uz najljepše zvukove ikad.
Rosie je napisala zgodnu priču, Tri medvjeda, u kojoj su likove glumili njezini prijatelji. Odlučila je da će Hana biti savršena Zlatokosa, a Zekan, Medo i Vili će odlično glumiti tri medvjeda. Hrki je pripovjedač… ali što je s Beti? Beti nije uključena u priču, pa je Rosie odlučila promijeniti priču i dodati još jednog medvjeda.


7-8.ep - 11. siječnja

Zekan želi pokrenuti vlastite novine i postati pravi novinar. Ali ne može otkriti zanimljivu priču. U želji za uzbudljivim naslovima, Zekan odluči malo promijeniti istinite događaje i dodati im malo uzbuđenja. Ali prijatelji su bili vrlo ljuti zbog toga. Zekan ubrzo otkrije da mali detalji u priči vesele njegove čitatelje. Kad je opisivao svakodnevne događaje svojim prijateljima, dobio je najuzbudljivije novine koje je ikad želio.
Noć je a nitko ne može spavati… Čuje se čudna buka što dolazi iz vana. Što god to bilo, nikome ne da spavati i tjera im strah u kosti. Tako su Medo i Beti došli k Rosie ne bi li ona otkrila o čemu se radi. Rosie i Zekan kreću u potragu za Ponoćnom bukom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju