Naz je srce stalo na minutu pa je primljena na intenzivnu njegu.

73.ep. - 7. travnja

Naz je srce stalo na minutu pa je primljena na intenzivnu njegu. Svi su skrhani zbog Nazina stanja zbog kojeg bi mogla ostati hendikepirana. Nazino srce stalo je na minutu. Zbog jednominutnog prekida dovoda kisika u mozak, mogućnost da Naz ostane hendikepirana je povećana.

74.ep. - 8. travnja

Eda se ne može nositi s time što joj Lale ne oprašta pa pokuša samoubojstvo. Ateš sazna rezultate Laleinih pretraga. Šejda upoznaje kćer Asu s Muratom. Kerim poludi kada to sazna. Ege se odlučuje tužiti Lale zato što je naudila djetetu. Ege bolnici daje upute da Lale ne pokažu Naz koja je na intenzivnoj njezi.


75.ep. - 9. travnja

Zejnep traži od sestre da nazove Lale i da joj informacije o Naz. Lale je shrvana kad sazna da će je Ege tužiti. No jedan gost će je iznenaditi.Lale usprkos Atešovu inzistiranju ne želi liječenje. Boji se da će to utjecati na parnicu za skrbništvo. Eda kaže Tuni da je Lale odustala od udaje za Ateša. Lale je shvatila da je Tuna zaljubljena u Ateša. Kerimov svijet sruši se kad od Šejde čuje da Asu nije njegova kći. Preplavljuju ga raznovrsni pa izlazi iz kuće.


76.ep. - 10. travnja

Zejnep želi ponovno raditi. Ege se naljuti kada to sazna. Ulvije je ljubomorna na Selčuka zbog Egeove majke. Kad se Kerim vrati kući, nema ni Šejde ni Asu. Ege se odlazi prijaviti za posao u novinama za koje je nekoć radio. Zejnep bez Egeova znanja pušta Lale u kuću da vidi kćeri. Lale se ne može odvojiti od njih. Egeov povratak kući pitanje je trenutka.


77.ep. - 11. travnja

Zejnep nakon svađe s Egeom spakira stvari i vraća se u roditeljsku kuću. Lale nazove Egea da mu se ispriča. Egeovo ponašanje je rastuži. Lale odlazi Atešu i kaže mu da se trebaju što prije vjenčati. Šejda traži Murata da prizna Asu. Sureja pokušava nagovoriti Zejnep da se vrati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju