Ateš je zatečen kad sazna da je Tuna trudna.

83.ep., 21. travanj

Ateš je zatečen kad sazna da je Tuna trudna. Ne želi zbog toga izgubiti Lale pa traži od Tune da pobaci. Lale, Tuna i Ateš za Egeovu situaciju saznaju iz novina. Tuna tu situaciju želi iskoristiti na sudu. Budući da Ege nije podmirio dugove svog računovođe koji je digao kredit koristeći njegove podatke, u kuću mu dolaze ovrhovoditelji.

84.ep., 22. travanj

Sureja i djeca su gosti u Zejnepinoj kući. Sureja Selčuku govori što se dogodilo.Zejnep se vidi s Kerimom. Kerim joj kaže da će napustiti Istanbul i želi da Zejnep pođe s njime. Šejdina majka Šahika vidi taj susret. Kad se Ege vrati praznoj kući, na vratima ga netko čeka. Tuna nazove Ateša i kaže mu da je važno i da dođe kući.


85.ep., 23. travanj

Ege je uhićen. Lale sazna da je Ege sve izgubio pa ga posjeti i ponudi mu pomoć. Šejda i njezina majka dolaze na Zejnepina vrata da bi uzele Asu. Tuna je odlučna u namjeri da rodi. Ateš je pokušava navesti da se predomisli.


86.ep., 24. travanj

Eda je sumnjičava zbog Tuninih stalnih posjeta liječniku. Šejda kaže Muratu da će učiniti sve što poželi ako joj dovede Asu. Svi su na sudu zbog saslušanja. Djevojčice dolaze s Egeom. Suđenje je završeno. Presuda šokira sve prisutne.
 

87.ep., 25. travanj

Zejnep i Sureja smatraju da je Lale odgovorna za Egeovo uhićenje i zatvor. Ege se teško prilagođava na zatvorske uvjete. Jedan zatvorenik počinje ga uznemiravati. Šejda pod majčinom i Muratovom prisilom počinje raditi u noćnom klubu. Zejnep, Lale i Sureja odlaze posjetiti Egea. Sureja ponudi sinu da podmiri dug i izvuče ga iz zatvora.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju