Sureja pokušava nagovoriti Zejnep da se vrati.

78.ep., 14. travanj

Sureja pokušava nagovoriti Zejnep da se vrati. Ege, njegov odvjetnik, Lale i Tuna sastaju se da bi se dogovorili prije saslušanja. No Atešov dolazak pokvari Egeovo raspoloženje. Ateš i Lale staju pred matičara.

79.ep., 15. travanj

Lale u posljednjem trenutku primijeti Egea na vratima i prilazi mu. Kerim nazove Zejnep i traži da razgovaraju o hitnoj temi. Sureja želi da Ege prije suda nagovori Zejnep da se vrati. Kerim slijedi Šahiku i otkriva gdje se nalaze Šejda i Asu. Zejnep nazove Egea i kaže mu da sutradan ujutro dolazi po svoje stvari.

80.ep., 16. travanj

Selčuk i protiv svoje volje dopušta jednom gostu da neko vrijeme ostane u kući. Kerim nazove Tunu i traži hitan sastanak. U tom trenutku izlane nešto što zapanji Tunu. Svi su na sudu zbog saslušanja. Zbuni ih Laleino pitanje. No netko tko stiže u zadnji čas zbuni Lale više.

81.ep., 17. travanj

Lale vjeruje da su se Zejnep i Ege rastali pa se šokira kad ugleda Zejnep u sudnici.
Lale vjeruje da su se Zejnep i Ege rastali pa se šokira kad ugleda Zejnep u sudnici. Zbog Šejdine optužbe policija ispituje Kerima.

82.ep., 18. travanj

Tunu jako iznenadi ono što o sebi sazna na liječničkom pregledu. Saslušanje je odgođeno da bi se dočekali zaključci istraživanja pedagoga. Zejnep ima ponudu za Egea, ali traži nešto zauzvrat. Lale izgubi svijest dok je sama kod kuće. Šejda odlazi Kerimu i traži da joj vrati kćer. Od Kerima sazna da je Murat tukao Asu. Ege nazove Lale da bi ispunio Zejnepinu želju. Tuna nazove Ateša jer želi s njime razgovarati o nečem važnom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju