suze bospora

88.ep., 28. travanj

Ulvije misli da Selčuk voli Sureju i napušta kuću. Edže i Naz jako su nesretne što im je otac završio u zatvoru. Ateš kaže Tuni da se neće miješati u njezinu odluku da rodi, ali da joj neće ni pomagati. Zatvorenik koji muči Egea opet ga napadne u toaletu. Zbog Egeove reakcije napadne ga nožem.

89.ep., 29. travanj

Ege je izboden u zatvoru i završava na operaciji. Ege je izgubio puno krvi i stanje mu je ozbiljno. Ege izgubi puno krvi. Primljen je na operaciju. Zejnep, Lale i djevojčice dolaze u zatvor posjetiti Egea. U tom trenu nazove ih Egeov odvjetnik i obavijesti ih o njegovu stanju.


90.ep., 30. travanj

Murat počne tjerati Šejdu da radi u drugom kasinu jer je shvatio da od Kudreta neće dobiti novac. Kerim ode do škole vidjeti Asu. Sureja odlučuje platiti Egeov dug kako se on ne bi vratio u zatvor. Eda sazna da je Tuna trudna. Kaže Lale. Egeov dug je plaćen i stvari vraćene. No ne zna se tko je platio dug.


91.ep., 1. svibanj

Ateš kaže Egeu da je platio dug i zauzvrat traži da skrbništvo nad djecom preda Lale. Stanje u Šejdinu domu je teško. Nema novca. Razmišlja o tome da ostavi Murata. Ege nešto zamoli Sureju. Sureja moli Selčuka i Ulvije za pomoć da bi ponovno spojili Zejnep i Egea.


92.ep., 2. svibanj

Tuna počne izlaziti s prijateljem odvjetnikom. Lale je kod kuće sama s djevojčicama. Naglo joj pozlije. Ege razgovara s odvjetnikom da bi vratio skrbništvo nad djecom. Lale pogodi kad vidi Zejnep i Egea u trenutku bliskosti. Ege razgovara s odvjetnikom. Odvjetnik mu kaže da neće trebati dugo da vrati skrbništvo.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju