Ege je uznemiren zbog interesa koji je pobudila vijest.

10.ep - 7. siječnja

Ege je uznemiren zbog interesa koji je pobudila vijest. Šef mu predlaže da na nekoliko dana ode iz grada. Šejda zove Kerima koji već dugo nije nazvao kćer da bi ga natjerala da razgovara s Asu. No Kerim joj kaže da je zauzet i prekida vezu. Ege se oprašta od Zejnep i kreće na put prema šefovoj vikendici. Međutim, na putu se susreće s neočekivanim događajem.


11.ep - 8. siječnja

Ege pogleda vrpcu koju je našao u posudi. Lale kaže Zejnep da se ona i Ege rastaju i predlaže joj da čuva djecu. Eda pokazuje Atešu slike iz kreveta. Ateš je istjera iz kuće. Šejda doznaje da je Zejnep žena koja je pronašla Asu. Ona i Kerim se posvađaju.


12.ep - 9. siječnja

Selčuku od banke dolazi poziv na sud jer njegov kredit nije namiren. Eda je u zatvoru zbog svojih prijatelja. Traži od policajaca da jave Atešu. Ege za godišnjicu braka priprema iznenađenje za Lale. No, Egea čeka jedno drugo iznenađenje.


13.ep - 10. siječnja

Kerim pita Zejnep bi li mu oprostila da nije u braku. Selčuku je sve gore. Zejnep ga uz Kerimovu pomoć odvodi u bolnicu. Ege kaže Lale da želi rastavu zbog svoje veze s Atešom. Ege izlazi. Previše je popio. Pinar ga naziva i poziva u hotel. Šejda je poslušala majčin savjet, a njezino popustljivo ponašanje zbunjuje Kerima. Zejnep bez očeva znanja odlazi razgovarati s odvjetnikom Džengizom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju