Zejnep ne može podnijeti Egeovu rezerviranost nakon razgovora s Lale pa odlučuje otići.

43.ep.-24. veljače

Zejnep ne može podnijeti Egeovu rezerviranost nakon razgovora s Lale pa odlučuje otići. Ege razgovara s Lale. Povrijeđen je što mu nije rekla za bolest. Kerim odlazi k prijatelju po Asu i vodi je kući. Ateš vidi Egea kako izlazi iz Laline kuće. Šejda razgovara sa šefom i kaže mu da želi napustiti posao.

 

44.ep.-25.veljače

Zejnep želi saznati sadržaj Egeova i Lalina razgovora, no Ege joj ništa ne govori. Lalin odvjetnik javlja da je datum saslušanja određen. Egeov izdavač nazove Lale i nešto joj predloži. Zejnep ne može podnijeti Egeovu rezerviranost nakon razgovora s Lale pa odlučuje otići.

 

45.ep.-26.veljače

U ovoj epizodi omiljene serije Ege ide razgovarati sa Zejnep koja je napustila kuću i otišla k svojoj obitelji.Kad se Ege vrati kući, primijeti da nema Zejnep i pronađe pismo koje mu je ostavila. Zejnep je stigla u kuću svoje obitelji. Razmišlja o Egeu i djeci. Ne može oka sklopiti. Šejda je pokupila svoje stvari i došla Kerimu.

 

46.ep.-27.veljače

Želi da budu obitelj kao nekad. Eda saznaje da je Ateš Lale ponudio brak. Poludi. Ege odlazi razgovarati sa Zejnep, no Selčuk mu kaže da dobro razmisli i kaže mu da ode. Došao je dan saslušanja za skrbništvo. Svi dolaze na sud.

 

47.ep.-28.veljače

Nakon što je saslušao obje strane, sudac donosi odluku o odgodi presude i određuje da djeca za to vrijeme budu kod Egea. Šejda želi da joj Kerim pruži još jednu šansu. Kerim je zbunjen. Naz se i u školi pomokrila u gaće. Zejnep odlazi na razgovor s učiteljicom. Lale nije zadovoljna odlukom suda. Pokušava se dovesti u red da bi što prije dobila djecu.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju