Sureja kaže Egeu da Zejnep nema i nikad neće moći imati djece. Ege poludi kad to čuje. Zejnep je shrvana.

63.ep., 24. ožujak

Sureja kaže Egeu da Zejnep nema i nikad neće moći imati djece. Ege poludi kad to čuje. Zejnep je shrvana. Lale je čula Tunu i Egea kako se svađaju i traži da joj kažu što je to što pred njom kriju. Kerim ne može podnijeti da je Asu tužna pa prima Šejdu u kuću. Lale se seli u novi dom. Ege je ljut na Zejnep pa uzima kćeri i dolazi joj pomoći.

64.ep., 25. ožujak

Ege je ljut na Zejnep pa uzima kćeri i dolazi joj pomoći.
Ateš nazove Tunu i kaže joj da će sve reći Lale. Asu se prehladi i dobije vrućicu. Kerim se sjeti da bi mogao nazvati Lale. Ege dovede Lale u ordinaciju. Kerim vidi Egea s Lale pa nazove Zejnep i to joj kaže.

65.ep., 26. ožujak

U ovoj epizodi omiljene serije Zejnep dolazi k Lale i svađa se s Egeom. Zejnep dolazi k Lale. Posvađa se s Egeom, uđe u auto i ode. Ege ode za njom. Tuna nazove Lale. Iz Lalina ponašanja zaključi da joj je Ateš rekao nešto o njima.


66.ep., 27. ožujak

Ljudi vlasnika kasina u kojemu je Šejda nekad radila dolaze u Kerimovu kuću. Kažu Šejdi da mora podmiriti dug u tjedan dana. Zejnep je pobjegla Egeu. Ege je zabrinut i posvuda je traži. Ateš odlazi u Tunin ured. Eda ih vidi zagrljene i šokira se.


67.ep., 28. ožujak

Ege prizna Lale svoje osjećaje i ponovno je zaprosi. Tuna kaže Atešu što osjeća, da ga voli. Kerim kaže Šejdi da odustane i da ga ostavi na miru. Lale odlazi Atešu i priopći mu o čemu je razgovarala s Egeom. U tom trenu netko zazvoni na vrata. Ta osoba puca u Ateša i pobjegne.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju