Lale se povjerava svojoj bliskoj prijateljici Ebru. Ateš traži Lale i dolazi u njezinu kuću.

2.ep - 16. prosinca

Lale se povjerava svojoj bliskoj prijateljici Ebru. Ateš traži Lale i dolazi u njezinu kuću. Eda govori Berku o vrpci koju je uzela iz Ateševe telefonske sekretarice. Selčuk se šokira kad ugleda Kerima u susjedstvu. Ege vodi kćeri i Zejnep na piknik.


3.ep - 17. prosinca

Lale kaže Atešu da neće ići na operaciju i da treba naći nekoga tko će se brinuti o njezinoj djeci i mužu kad umre, barem onoliko dobro koliko i ona sama. Zejnep je uznemirena što je ponovo vidjela Kerima. Ege iz Laleina ponašanja shvati da se događa nešto čudno.


4.ep - 18. prosinca

Eda misli da su njezina sestra i Ateš u vezi. Zbog toga stvara planove. Lale traži izlike da bi osigurala Zejnepino i Egeovo zbližavanje. Ateš primijeti da je vrpca iz telefonske sekretarice nestala.Lale kaže Egeu da ide na konferenciju u Ankari i odlazi na nekoliko dana da bi se odmorila.

 

5.ep - 19.prosinca

Lale se smješta u hotel. Zove Egea i javlja mu da je stigla u Ankaru. Djecu čuva Zejnep koja je dala otkaz u vrtiću. Ateš posjećuje svoga profesora da bi dobio drugo mišljenje o Laleinu stanju.

 

6.ep - 20. prosinca

Lale se povjerava svojoj bliskoj prijateljici Ebru. Ateš traži Lale i dolazi u njezinu kuću.
Eda govori Berku o vrpci koju je uzela iz Ateševe telefonske sekretarice. Selčuk se šokira kad ugleda Kerima u susjedstvu. Ege vodi kćeri i Zejnep na piknik.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju