Lale je spakirala svoje stvari. Kaže Egeu da odlazi od kuće.

14.ep - 13. siječnja

Lale je spakirala svoje stvari. Kaže Egeu da odlazi od kuće. Ege budi djecu. Ateš je zabrinut što Lale nije došla u bolnicu. Zove je. Lale mu govori da je otišla od kuće i gasi mobitel. Ebru vodi Lale u vikendicu koju je naslijedila od obitelji. Lale naziva Zejnep i pita je prihvaća li njezinu ponudu.


15.ep - 14. siječnja

Ege poludi kad vidi Lale i Ateša da se grle i kaže Lale da više nikad neće vidjeti svoju djecu. Šejda i njezina majka odlaze u Zejnepinu kuću. Zejnep je napeta kad ih vidi. Curice ne žele spavati bez mame. Eda ih nikako ne uspijeva uvjeriti. Ni Ege ne zna što da radi. Sljedeće se jutro Zejnep dolazi baviti s curama.


16.ep - 15. siječnja

Zejnep i Lale nalaze se u kafiću. Lale Zejnep daje novac. Zejnep kaže da je Ege očajan. Ege preko Pinarina odvjetnika doznaje da je ona dala razvrgnuti sve ugovore. Odvjetnik Džengiz zove Zejnepina oca i kaže mu da je banka odbacila tužbu. Ateš obavlja brojne pretrage na Lale, no dočeka ih sasvim neočekivani rezultati.


17.ep - 16. siječnja

Lale odlučuje roditi. Ateš joj kaže da je to jako riskantno. Ege kaže Edi da se rastao zato što ga je Lale prevarila s Atešom. Kerim se naljuti kad Šejda slijedeći svoj san o pjevačkoj karijeri, ode k prijatelju i zanemari Asu. Šejdi kaže da će biti bolje da se rastanu. Ege slijedi Ateša. Vidi ga da se nalazi s jednom plavušom.


18.ep - 17. siječnja

Selčuk ne može vjerovati da je banka odustala od duga. Želi razgovarati s odvjetnikom Džengizom. Ege vodi djecu na vikend-odmor. Zejnep dolazi s njima. Šejda i njezina mama idu na jedan od jutarnjih programa. Tako se upoznaju s vlasnikom agencije. Lale nazove Ateša i kaže mu da je našla rješenje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju