Ege, Lale i Zejnep saznali su da je Naz doživjela slom živaca i odlaze u bolnicu.

53.ep.,  10. ožujak

Ege, Lale i Zejnep saznali su da je Naz doživjela slom živaca i odlaze u bolnicu. Zbog toga je saslušanje odgođeno. Eda nije otišla na posao i nigdje je nema. Bariš je traži. Da bi umirila Naz, Lale iz bolnice odlazi Egeovoj kući. Kćeri je ne puštaju pa tamo provede i noć. Zejnep je zbog toga napeta. Šahika vodi Šejdu gatari. Ona joj kaže da u Kerimovu životu postoji neka žena.

54.ep., 11. ožujak

Zejnep kaže Egeu da je razgovarala s Lale. Ege se naljuti. Ateš i Lale se svađaju. Ateš kaže da se predaje, da je gotovo i ode. Lale ga ne želi izgubiti i potrči za njim. U tom trenutku dolazi Ege koji je s curama izašao na ručak i želio iznenaditi Lale. S druge strane, Zejnep se pita gdje su Ege i cure te zove Egea telefonom.

55.ep., 12. ožujak

Ege se naljuti kad ugleda Lale i Ateša kako se zbližavaju i odvodi cure kući. Ateš ne odgovara na Laline pozive. Cure se ljute na tatu. Neće oprostiti Egeu ako ih ne odvede mami. Zejnep pokušava ostati čvrsta, ali jako pati zbog svega što se događa. Asu traži od Kerima da se ponovno oženi njezinom majkom.

56ep., 13. ožujak

Ege i Lale prvi put nakon rastave mirno razgovaraju. Zejnep se vrti u glavi i povraća. Adile želi reći Egeu, ali joj Zejnep ne dopušta. Lale održi otvorenje ordinacije. Stiglo je cvijeće od Ateša. Vijesti koje joj priopći sestra koja je donijela cvijeće slomi Lale.

57.ep., 14. ožujak

Lale je slomljena kad sazna da je Ege otišao u Ameriku. Ege vidi u kakvom je stanju i osjeća laganu ljubomoru. Zejnep je jako zbunjena. Razmišlja o Kerimovim riječima. Egeova majka iznenada dolazi, ali Zejnep nigdje nema. Izdavačka kuća vrši pritisak na Lale kako bi što prije napisala knjigu. Lale o tome želi porazgovarati s Tunom, ali je nikako ne uspijeva dobiti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju