Četiri top trendy žene vraćaju se na hrvatske ekrane u iskrenom, otvorenom i komičnom pogledu na seks, veze i život u New Yorku.

71.epizoda - 8. studenog
Carrie (Sarah Jessica Parker) predstavlja novu knjigu i Miranda (Cynthia Nixon) dolazi na zabavu kao samohrana majka. Charlotte (Kristin Davis) posjeti neočekivan gost.

72.epizoda - 9. studenog
Carrie (Sarah Jessica Parker) se priprema za kritike i razmišlja o ženi s kojom je Aidan (John Corbett ) hodao nakon njihova prekida. Charlotte (Kristin Davis) i Bunny (Frances Sternhagen) bore se oko MacDougalova stana. Miranda (Cynthia Nixon) ne zna što će s Bradyjem, a Samantha (Kim Cattrall) uči kako nekome biti potpora.

73.epizoda - 10. studenog
Carrie (Sarah Jessica Parker) opet hoda s Facom (Chris Noth), koji se preselio u Kaliforniju. Njihov zadnji susret prekinuli su Mirandini (Cynthia Nixon) trudovi. Carrie dolazi u San Francisco i kada se sretnu, iznenadi se koliko se on promijenio.

74.epizoda - 11. studenog
U klubu na Manhattanu Carrie (Sarah Jessica Parker) se začudi kada sazna da se njezin stari prijatelj Bobby Fine (Nathan Lane) napokon ženi. Samantha (Kim Cattrall) priređuje zabavu. Charlotte (Kristin Davis) dovodi dečka, a Carrie naleti na pisca Jacka Bergera (Ron Livingston).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju