Otvoren, iskren i komičan pogled na seks, veze i život u New Yorku mogu dati samo četiri žene!

55.epizoda - ponedjeljak 11. listopada
Veza Carrie (Sarah Jessica Parker) i Aidana (John Corbett) cvjeta sve dok on ne čuje Facinu (Chris Noth) poruku na njezinoj sekretarici. Carrie ga pokuša oraspoložiti. No, kada se Aidan sprijatelji s konobaricom, ona se pita želi li joj se osvetiti. On joj kaže da se mora prestati viđati s Facom, no ona ne može.

56.epizoda - utorak 12. listopada
Carrie (Sarah Jessica Parker) poludi kada joj se računalo pokvari. Aidan (John Corbett) joj kupi novo, a ona se razbjesni. Ljut što mu ne dopušta da bude dio njezina života, Aidan joj vrati ključeve. Mirandi (Cynthia Nixon) umre majka. Samantha (Kim Cattrall) iskušava nove seksualne poze s trenerom hrvanja, ali nikako ne može doživjeti orgazam.

57.epizoda - srijeda 13. listopada
Carrie (Sarah Jessica Parker) odlazi s Aidanom (John Corbett) u njegovu kućicu izvan grada, no dosađuje se pa se vrati u grad i ruča s Facom (Chris Noth), koji joj kaže da hoda s filmskom zvijezdom. Carrie se vrati Aidanu (John Corbett) i povede Samanthu (Kim Cattrall), koja završi u krevetu s farmerom Lukeom (Christopher Braden Jones). Miranda (Cynthia Nixon) sazna da Steve (David Eigenberg) ima problema s testisom i pokuša ga utješiti, no on poludi, jer smatra da ga ona žali. Charlotte (Kristin Davis) i Trey (Kyle MacLachlan) rade na djetetu.

58.epizoda - četvrtak 14. listopada
Carrie (Sarah Jessica Parker) odlazi u kućicu s Aidanom (John Corbett) te pozove Facu (Chris Noth), koji je prekinuo s Willow (Peter Pamela Rose). Aidan nije presretan. Faca (Chris Noth) se napije i Carrie ne želi da vozi te mu Aidan dopusti da spava na kauču. Sljedećeg jutra Faca se pokuša ispričati Aidanu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju