U tijeku je godišnja hokejaška utakmica između Kanađana i Amerikanaca, a bojnica Grace Pedersen pozvana je radi konzultacija, kad pomoćnog radnika i četvero ozlijeđene djece dovedu iz sirotišta koje su napali Talibani.

10.ep. - 23. lipnja

Kad pozovu dr. Simona Hilla i kapelanicu Marjorie Plottel da liječe i utješe narednika Geoffryja Daumsa, teško ozlijeđena pacijenta, njihovi svjetovi samo što se ne sruše. Simon se sprema suočiti se s krivnjom i ljutnjom zbog prošlosti koja ga progoni. A Plottel je izgubila svoju vjeru. Daums, koji je pretrpio tešku ozljedu kralježnice i možda ostane tetraplegičar, pozove kapelanku Plottel da mu pomogne da se nosi sa svojom vlastitom vjerom. Pokušavajući se iskupiti u svojim vlastitim očima, Simon moli pukovnika Marksa da mu dopusti da obavi rizičnu operaciju kako bi pomogao Daumsu da ponovno može koristiti ruke. Budući da je obećala Daumsu da ga neće ostaviti, Plottel je u operacijskoj Sali zajedno sa Simonom koji operira.

11.ep. - 24. lipnja

U tijeku je godišnja hokejaška utakmica između Kanađana i Amerikanaca, a bojnica Grace Pedersen pozvana je radi konzultacija, kad pomoćnog radnika i četvero ozlijeđene djece dovedu iz sirotišta koje su napali Talibani. No kad se vrati zagonetni agent Specijalnih snaga, tzv. „Snake Eater“, pukovnik Marks i Pedersenova saznaju da nije sve onako kako se čini. Znajući da će daljnje ispitivanje povećati emocionalnu traumu kod djece, Pedersenova je zaglavila između svoje profesionalne i osobne etike te potrebe da otkrije što djeca znaju o prijetećem talibanskom napadu. Dok se Pedersenova bori s vlastitom savjesti, kanadski i američki hokejaški timovi igraju nadigravanje – timovi se pokušavaju psihološki nadmudriti.

12. ep. - 25. lipnja

Napušteni ruski bunker – pukovnik Marks i inženjer kapetan Fitzharold (Fitz) istražuju je li to dobra lokacija za novu kliniku. No klinika nije onoliko sigurna koliko se prvotno mislilo i oni slučajno aktiviraju neeksplodiranu eksplozivnu napravu. Pukovnik Marks završi s manjim ozljedama, no Fitz se nabio na komad šipke. Fitza i pukovnika Marksa brzo odvedu u bolnicu gdje je u odsustvu pukovnika Marksa za trijažu zadužena bojnica Rebecca Gordon. Zbog prethodne grupe ranjenika, zalihe su im pri kraju, a operacijom da spase Fritza potrošit će njihove posljednje resurse.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju