U bazi Zračnih snaga u Kandaharu održava se natjecanje u jedenju.

7.ep. - 16. lipnja

U bazi Zračnih snaga u Kandaharu održava se natjecanje u jedenju. I bojnica Rebecca Gordon uputi se na zabavu, no putem naleti na Forda i Mehru koji se spremaju za dugačak let. Njihov pilot, poručnik Američkih zračnih snaga Ray Ludford, zatraži je stimulanse prije puta, no Rebecca ga odbije iz osobnih i profesionalnih razloga. Zabavan dan pretvara se u noćnu moru kad se deseci vojnog osoblja i natjecatelja razbole zbog zaraženog mesa. U svem tom kaosu stiže poziv: srušio se helikopter, a na nosilima donose teško ozlijeđenog pilota Raya, Mehru i Forda. Dok se kirurg i pukovnik Marks bore za život pilota Raya, Rebecca mora odgovarati pred istražnim vijećem koje joj prijeti da će ona snositi odgovornost za ovu nezgodu. U međuvremenu, odnos kapetana Bobbyja Tranga i bojnice Suzy Chao se zahuktava. Dr. Simon Hill mora se nositi s razmiricom među stanarima njegove farme, a Rebeccin časnik specijalnih snaga dolazi Bobbyju sa zagonetnom bolešću.


8.ep. - 17. lipnja

Nakon sudara putničkog autobusa i vojnog konvoja u bolnicu dovoze nekoliko ozlijeđenih. Kapetan Bobby Trang liječi teško opečenu ženu. Njegova procjena njezinih šansi za preživljavanje protivi se stručnom oku zapovjednika Willa Royala. Will smatra da neće preživjeti te moli pukovnika Marksa da je radije puste da umre nego da troše resurse pokušavajući je održati na životu. No i pukovnik Marks i bojnica Rebecca Gordon podupiru Bobbyjevu odluku. Ovo prouzroči raskol između liječnika i medicinskih sestara jer Bobby i Rebecca bdiju nad svojom pacijenticom. Willu odvrati pozornost jedan od pacijenata, mladi dečko koji se uhvati Willa i slijedi ga uokolo poput psića. A bojnica Grace Pedersen ima zahtjevnog pacijenta: mladić koji je podigao masturbaciju na posve novu razinu.


9. ep. - 18. lipnja

Bolnica je u stanju pripravnosti kada dovedu ozlijeđenog pritvorenika (Kamaala) optuženog za aktiviranje improvizirane eksplozivne naprave. Vans ga prepozna kao starog prijatelja. Iako je pukovnik Xavier Marks zabranio Vansu da komunicira s Kamaalom, Vans želi saznati istinu te se šokira kada otkrije da je vojnik Afganistanske nacionalne armije, koji je upucao Kamaala, još jedan njegov stari prijatelj, Salman. Vans je rastrgan. Kamaal tvrdi da je nevin, no Salman kaže da je Kamaal kriv. Komu da vjeruje? Kad Kamaal pobjegne tijekom raketnog napada, vojna policija sumnjiči Vansa, a pukovnik Marks ne može puno učiniti da ga zaštiti. Dok vojna policija traži nestalog Kamaala, dr. Simon Hill mora upotrijebiti svoje jedinstvene sposobnosti u liječenju čangrizavog generala koji nikako da prestane plakati.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju