Dok Sam misli da je njegova supruga Christine mrtva, Marcus razmatra upotrebu sile da pomogne kineskom brodu sa zalihama da se probije do otoka usprkos pomorskoj blokadi.

11. ep. - 19. listopada

Dok Sam misli da je njegova supruga Christine mrtva, Marcus razmatra upotrebu sile da pomogne kineskom brodu sa zalihama da se probije do otoka usprkos pomorskoj blokadi. Sam upozorava Marcusa da bi mogao izazvati rat između SAD-a i Kine, CIA-ina krtica na Coloradu, skupnica Pilar Cortez, prima šifriranu zapovijed da ubije kapetana Chaplina. U Washingtonu, Robert i Kylie govore višim vojnim i vladinim dužnosnicima za snimku koja upućuje na to da je predsjednik SAD-a umiješan u ubojstvo UN-ova inspektora za oružje i posljedični napad na Pakistan. Dok vojni vrh planira izvršiti državni udar na Bijelu kuću, Kylie nudi da će dobiti suradnju vođe predsjednikova tima tajne službe Jacka Tynena.


12. ep. - 20. listopada

Kineski poslanik Zheng Min kaže Marcusu za mineralne zalihe na Sainte Marini, a planovi za državni udar u Washingtonu napreduju. Nakon sastanka s Kylie u hotelskoj sobi, admiral Arthur Shepard šifriranim kanalom javlja Marcusu da se pripremi za smjenu predsjednika Boltona. Ali kada kurir koji je trebao donijeti dokaz protiv predsjednika Kongresu nestane, Kylie ga zamjenjuje. Za to vrijeme, neobjašnjiva eksplozija protrese kineski brod sa zalihama za otok, a Sam upozorava Zhenga neka ne brza sa zaključcima. Nakon što od Serrata zatraži oružja koja treba da bi s pobunjenicima zauzeo Colorado, Prosser daje Samu rok da se dogovori s Marcusom prije negoli pucnjava započne.


13. ep. - 21.-22. listopada

Iako je državni udar u Washingtonu propao, Marcus je uspješno osujetio pobunu koju su vodili Prosser i Sam. Upozoravajući Zhenga Mina da neće dopustiti prilazak kineskih ratnih brodova, Marcus vodi Sama u Colorado kako bi ih zaustavio. Međutim, prije negoli dođu do brodova, Prosser i pobunjenici preuzmu kontrolu nad podmornicom. Prosser se suočava s Marcusom, a Hal Anders i nekoliko članova posade pokušaju preuzeti Colorado kako bi prodali podmornicu Kini. Za to vrijeme, Sophie se opire Zhengovim i Serratovim nastojanjima da pošalje podmornicu na točku sastanka s kineskom Mornaricom.

>>>> Djevojka iz Jerseyja, 26.-29. listopada


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju