Dok Marcus traži istinu o nesretnoj misiji tuljana, Nigelovo neobično ponašanje otkriva da je u vodu na Sainte Marini ubačen BZ, kemijska tvar koja umanjuje sposobnosti, što će otok učiniti podložnim napadu.

6. ep. - 12. listopada

Dok Marcus traži istinu o nesretnoj misiji tuljana, Nigelovo neobično ponašanje otkriva da je u vodu na Sainte Marini ubačen BZ, kemijska tvar koja umanjuje sposobnosti, što će otok učiniti podložnim napadu. Marcus, Prosser i Grace s minimalnom posadom odlaze na more pričekati da učinci droge prestanu, a Sam ostaje tražiti lijek i doživljava halucinacije o svojoj supruzi Christine. Kada obojica posumnjaju da je Serrat dopustio kontaminaciju vode, Sam i James zajednički ga odluče zaustaviti. Za to vrijeme, kada Booth – vođa tima za tajne operacije misije odgovoran za kemijski napad – pokaže da je spreman ubiti svakoga tko mu se nađe na putu, Serrat shvati da je suradnja s njime bila pogreška.


7. ep. - 13. listopada

Nakon tajnog kemijskog napada CIA-e na otok, Marcus traži kradljivca ključa za ispaljivanje projektila, pod svaku cijenu. Sam predvodi potragu i svi, uključujući Grace, osumnjičeni su dok se ne dokaže suprotno. Dok ga Sam ispituje, preživjeli komandos za tajne operacije Booth kaže da sile koje su se urotile da smijene predsjednika SAD-a koriste Coloradovu pobunu da ostvare svoj cilj. Za to vrijeme, Prosser upozorava Serrata neka ne prodaje drogu Coloradovoj posadi, a u Washingtonu, Kylie moli Christine Kendal neka ne pomaže vladi uništiti reputaciju njezina muža Sama.


8. ep. - 14. listopada

Blokada otoka napetost dovodi do točke pucanja, a Marcus pristaje da mornaričin brod doveze zalihe i obitelji članova posade u Soubourg. Međutim, nakon organiziranja zabave s ciljem pomirbe s lokalnim stanovništvom, Marcus je suočen s novom krizom kada skupnik Hal Anders bude optužen da je silovao otočanku. Za to vrijeme Booth ponudi Samu da će ga odvesti do lokacije radija koji jedan član posade koristi za pomaganje CIA-i. Nakon što dozna da će brod povesti obitelji u posjet voljenima na Sainte Marini, Christine od odvjetnika Paula Wellsa traži da joj pomogne ukrcati se na taj brod.


9. ep. - 15. listopada

Dok brod s obiteljima članova posade prilazi, Kylie šalje tajnu poruku koja Samu daje do znanja da je Christine na brodu i da se u kamerama na kacigama tima tuljana nalaze informacije o njihovoj misiji koja je dovela do nuklearnog napada na Pakistan. Dok Sam od Jamesa traži informacije o kamerama, odmetnuti general indijske vojske napada Pakistan. Tim pakistanskih komandosa koje vodi Aamir Mazarni zauzima brod s obiteljima, a Colorado presretne pakistanska podmornica kojom zapovijeda admiral Safir Ahsan koji naredi Marcusu da napadne indijsku vojsku nuklearnim projektilom ili će ubiti nedužne civile.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju