Nakon strastvene noći provedene zajedno, Dean još nije uvjeren u Bridgetino objašnjenje događaja iz prošlosti te nije siguran dijeli li njezinu želju da nastavi ondje gdje su stali.

11.ep., 10. svibanj

Nakon strastvene noći provedene zajedno, Dean još nije uvjeren u Bridgetino objašnjenje događaja iz prošlosti te nije siguran dijeli li njezinu želju da nastavi ondje gdje su stali. Iako ostavlja tu diskusiju postrance kada ga potpredsjednik Pan Ama pozove u New York zbog osjetljive misije za Moskvu, iznenadit će se kada se u odabranoj posadi nađu i Bridget i Colette. Kada je Richard zamoli da pronađe rusku dvostruku agenticu koja je odjednom prestala komunicirati s CIA-om, Kate će im se pridružiti na letu. Za to vrijeme Maggie je laknulo, no istovremeno je i razočarana kada sazna da je reporter Mike Ruskin izmijenio njezin članak o kongresmenu Rawlingsu i potpisao svoje ime. Ne znajući da je ona Ruskinov izvor, Rawlings je poziva na zabavu za prikupljanje novca za kampanju.
Iznenađen saznanjem da će biti kopilot junaku Drugog svjetskog rata Georgeu Broylesu, Dean leti u Moskvu sa svojom posadom i pomno odabranim dužnosnicima koji bi trebali pomoći da se Rusija otvori prema letovima Pan Ama. Nakon slijetanja Amerikance stalno nadzire KGB. Dok Broyles pokušava šarmirati domaćine krijumčarenim stvarima koje je donio sa sobom, Kate mora pronaći način da provjeri što je s Anastasiom, a da ne bude primijećena. No kada pokuša iskoristiti obilazak grada namijenjen posadi Pan Ama da ode do zgrade u kojoj živi dvostruka agentica, KGB će uhititi Lauru i Bridget. Za to će se vrijeme Maggie u New Yorku iznenaditi kada se Ted i Amanda pojave na zabavi za Rawlingsa.


12.ep., 11. svibanj

Dok se posada Majestica priprema za let u Rim, Ted planira svoje vjenčanje s Amandom. Zabrinuta da netko ne sazna da su se poljubile na Rawlingsovoj zabavi, Amanda odlazi k Maggie i moli je da ne kaže Tedu, tvrdeći da ne zna što ju je spopalo. No, ne znajući privlače li uopće muškarci Amandu, Maggie otkriva tajnu Tedu. Dok Kate uči džepariti za zadatak u Rimu, Laura je u šoku kada sazna da su njezine nage fotografije izložene u umjetničkoj galeriji u Greenwich Villageu te odlučuje skupiti novac da ih otkupi.
Kada kaže Deanu da se prijavila za premještaj, Colette će zaboraviti na svoje probleme zbog Omara, tajanstvenog putnika koji će se u posljednjoj minuti ukrcati na let za Rim. Kada ga carina upozori na pošiljku krijumčarenih cigareta u avionu, ljubomorni Dean posumnjat će u Omara. Nakon što sazna da je Colette pozvala Omara da joj bude pratitelj na diplomatskom primanju, Dean zove talijanske vlasti. No kada policija stigne, otkrit će da je Omar ustvari princ koji je letom pobjegao od svojih dužnosti kod kuće. Kate se na primanju sprema upotrijebiti nove vještine kako bi uzela ukradene planove rakete bivšem talijanskom špijunu prije nego što ih on proda Rusima. Nakon što kapetan Pan Ama Richard Broyles nagovori Maggie da se sastanu u restoranu u Rimu, otkrit će da je on krijumčar i ponuditi joj da mu bude partnerica.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju