''Ratna bolnica'' je dramska serija smještena u 2006. godinu. Serija prikazuje užurbane živote zaposlenika bolnice, liječnika i medicinskih sestara koji su došli onamo iz cijeloga svijeta.

(Combat Hospital), pustolovno – dramska serija, SAD, 2011.


Redatelji: Iain MacDonald, Chris Menaul, Stephen Reynolds, Helen Shaver, Paul Unwin, Ken Girotti
U glavnim ulogama: Elias Koteas, Michelle Borth, Luke Mably, Deborah Kara Unger i Terry Chen.

''Ratna bolnica'' je dramska serija smještena u 2006. godinu. Serija prikazuje užurbane živote zaposlenika bolnice, liječnika i medicinskih sestara koji su došli onamo iz cijeloga svijeta. Radnja serije nas odvodi u jedinu vojnu bolnicu koja pruža naprednu kiruršku njegu u čitavom Južnom Afganistanu. Ova vrlo napeta serija prati likove dok prolaze kroz nemilosrdne bitke između života i smrti na operacijskom stolu i stalne sukobe koji su posljedica rada u vojnoj bolnici u ratnoj zoni.

Građevina izgrađena od šperploča i platna povezanih ljepljivom trakom, Ratna je bolnica usred ratne zone gdje je 60 stupnjeva u hladu. Ovdje međunarodni tim liječnika, medicinskih sestara i bolničara pruža najbolju kiruršku njegu na bojištu ranjenim vojnicima, civilima uhvaćenima u unakrsnoj vatri, pa čak i neprijatelju. Upoznajte hrabro osoblje bolnice smještene na uzletištu Kandahar u Južnom Afganistanu u novoj seriji ''Ratna bolnica''.


Budite uz heroje Ratne bolnice, od 02. lipnja, na programu Nove TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju