Nova avantura popularnog Chandlera. Ne propustite seriju 'Mr.Sunshine' od 20.prosinca na programu Nove TV.

(Mr. Sunshine), SAD, 2011., serija
13 nastavaka

Autori: Matthew Perry, Alex Barnow, Marc Firek

ULOGE:
Matthew Perry.....Ben Donovan
Andrea Anders ..... Alice
James Lesure..... Alonzo
Nate Torrence..... Roman Cohen
Allison Janney ..... Crystal Cohen

Ben Donovan (Matthew Perry), upravitelj arene Sunshine Center, zaokupljen je samim sobomom i suočava se s brojnim izazovima u privatnom i poslovnom životu. Dok se Ben bavi čudnim zahtjevima i zanimljivim nezgodama, njegovi optimistični kolege svakodnevno na kušnju stavljaju njegov cinični pogled na život.

Serija je 2011. godine nominirana za nagradu Artios

Glumica Andrea Andres glumila je još s jednim 'Prijateljem' Joeyjem. U seriji gostuju Nick Jonas, James Taylor, Fred Savage i Jimmy Connors.

O RADNJI
Upravitelj arene Sunshine Center u San Diegu, Ben Donovan (Matthew Perry), čovjek zaokupljen samim sobomom, provodi dane na radnome mjestu na kojem se bavi čudnim zahtjevima i zanimljivim nezgodama. Njegove obveze uključuju sve, od Štrumfova na ledu, revija donjeg rublja, footballa i košarke, do cirkusa i rodea, a svakodnevno ga muči i vlasnica centra, narcisoidna Crystal (Allison Janney), i direktorica marketinga Alice (Andrea Anders), s kojom je upravo prekinuo vezu bez obveza. Osim što mu je naređeno da Crystalinu sinu Romanu (Nate Torrence) nađe posao, mora promatrati Aliceino romantično gugutanje s veselim i optimističnim koordinatorom i bivšom zvijezdom NBA-a Alonzom (James Lesure). Uza sve to, Ben pokušava zadržati svoj cinični pogled na svijet.

O MATTHEWU PERRYJU
Popularni Chandler iz 'Prijatelja' ulazi u novu avanturu naslovnom ulogom u seriji 'Mr. Sunshine'. Matthew Perry rođen je 1969. godine u Massachusettesu, a odrastao je u Ontariju, gdje je bio jedan od najboljih juniorskih tenisača Kanade. U dobi od 15 godina preselio se u Los Angeles te se počeo zanimati za glumu. Njegova majka je bila press agentica kanadskog premijera. Njegov otac se pojavio u jednoj epizodi 'Prijatelja' u gostujućoj ulozi. Nominiran je za Zlatni globus i to za ulogu u seriji 'The Ron Clark Story'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju