Svi se pripremaju za dobrotvorni teniski turnir za žrtve neobične bolesti, a Alonzo dolazi loše raspoložen zato što je auto udario njegova partnera u igri parova, voditelja vremenske prognoze Dustyja Cruntlera.

7.-8.ep - 10. siječnja

Svi se pripremaju za dobrotvorni teniski turnir za žrtve neobične bolesti, a Alonzo dolazi loše raspoložen zato što je auto udario njegova partnera u igri parova, voditelja vremenske prognoze Dustyja Cruntlera. Nakon što nevoljko prihvati Benovu ponudu da zaigra umjesto Dustyja, Crystal se pohvali da je naučila koristiti Twitter na mobitelu. Ben tada shvati da je ona kriva za Dustyjevu nesreću zato što je bila na Twitteru dok je vozila. U međuvremenu, zahvaljujući Alonzovim komentarima Ben zaključi da Alice nije spomenula njihovu vezu, a Crystal slučajno sruši Romana svojim golf-autićem, ponovno zahvaljujući Twitteru.Kad Roman dođe k sebi, promrmlja nešto zbog čega Crystal zaključi da će je tužiti. Nakon što već počne sastavljati ugovor o nagodbi, Ben predloži da pozove Romana da bude počasni gost na teniskoj svečanoj večeri. U međuvremenu, Alice potvrdi da nije rekla Alonzu za njihovu vezu pa se Ben i ona dogovore da će to držati za sebe. No šutnja ne može trajati dugo nakon što Alonzo spomene Alice groznu bivšu vezu zbog čega se Ben osjeća kao da se mora obraniti.

Unatoč naporima Alice ne može nagovoriti Bena da joj zaposli novu asistenticu. Heather ga zamoli da da Romanu nekakav koristan posao pa Ben kaže Alice da joj je našao pomoćnika. Nakon što je pobjesnjela pred Benom zbog ekscentričnog najavljivača u Sushine Centeru, Crystal inzistira na tome da se u areni održi komemoracija za Nadiju, čistačicu koja je nedavno preminula. Ben, već pretrpan problemima, prima šokantni e-mail od Alice o tome kako joj nedostaje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju