Jutro u Sunshine Centeru teče lagano, kad se pojavi Alonzo koji je inače uvijek točan, no jutros kasni na skupljanje odjeće za beskućnike.

5.-6.ep - 3. siječnja

Jutro u Sunshine Centeru teče lagano, kad se pojavi Alonzo koji je inače uvijek točan, no jutros kasni na skupljanje odjeće za beskućnike. Ben se isprva ne osjeća loše zato što nije ništa donio, no kad shvati da će u Alicinim očima (koja ga je nedavno ostavila zbog Alonza) ispasti glupan, uzme tuđu odjeću da bi na kraju shvatio da je u vreći samo ženska odjeća. Štrumfovi na ledu dolaze u arenu, a Ben se počne brinuti nakon što se pojavi Crystal kojoj se ne sviđa taj nastup. No ne želi objasniti zašto te šalje Bena da potraži njezina sina s kojim nije bliska i najnovijeg zaposlenika arene, Romana.
Sunshine Center domaćin je utakmice ženskog footballa, a Ben zadivljuje Romana dogovorivši spoj s Jessie, predivnom vođom navale. Alonzo pokušava šarmirati braću Wagner, mlade milijardere, i izvući od njih novac za novi dječji centar. No kad vidi da mu ne ide najbolje, Alice ponudi svoju pomoć, no Alonzo misli da njezino iskustvo u prodaji neće koristiti. U međuvremenu, Roman polako priznaje svoje osjećaje prema Heather, a Crystal moli Bena da joj pomogne oko pripreme za moguću reviziju. I dok Ben pregledava Crystaline čudne račune, odjednom se razgovor okreće na temu ljubavi i gubitka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju