Joan se trudi potisnuti svoj dar – komuniciranje s Bogom.

2.sez., 14.ep - 8. rujna
Nakon spašavanja kolege Dylana Samuelsa od jurećeg automobila, Joan je neugodno zbog novinskih natpisa. Dok je škola doživljava kao junakinju, Joan je još više neugodno kad je Kevin zamoli da je intervjuira u sklopu svoje audicije za posao voditelja. Luke je odlučan u namjeri da dobije dozvolu unatoč Graceinu prigovoru, a Adam je uzbuđen zbog suradnje sa šeficom.

2.sez., 15.ep - 9. rujna
Dok radi na projektu „Romantični pjesnici“ koji joj je zadao Bog, Joan ne zna kako bi zamolila Stevie Marx da joj bude asistentica. Uskoro postaje ljubomorna na nju i moli Rogera da joj pomogne oko tog zadatka. Dok se bori s mislima o Adamu, Roger iskorištava trenutak i poljubi je. Will ima problema s Lucy koja mu da je da radi na besmislenim predmetima, a detektiv Carlisle primjećuje da u uredu svi sumnjaju da su ljubavnici.

2.sez., 16.ep - 10. rujna
Adam kupuje ulaznice za rock-koncert koji će se održati izvan grada i premda Joan govori da će ići s njim, još nije rekla roditeljima da će provesti noć ondje. Uvjerena da je Bog u tome podupire, Joan govori Helen za svoj plan. No nakon pomnog razmišljanja, Helen joj govori da ne može ići te se njih dvije posvađaju.

2.sez., 17.ep - 11. rujna
Bliži se susret roditelja i nastavnika i Bog moli Joan da Stevie Marx dobije ono što zaslužuje. Kad čuje da je njezina majka naredila da da otkaz, Joan predlaže Stevie da zatraži svoj JMBG da bi i dalje mogla raditi. No to samo zakomplicira stvari te ona traži Kevinovu pomoć i otkriva da nema podataka o Stevienu posvajanju. Adam se brine da ga Helen kažnjava zbog toga što je proveo noć s Joan.

2.sez., 18.ep - 12. rujna
Već nezadovoljna viješću da Adam planira sam posjetiti koledž, Joan se buni što je Bog dopustio da je nepravedno optuže za uništavanje ravnateljeva auta. Ne može uvjeriti Pricea da joj je sve namješteno i nevoljko prihvaća kaznu. Nakon što zamoli Adama da kaže svoje mišljenje o novoj slici, Helen sazna da će rezanje troškova ugroziti njezinu nastavu.

2.sez., 19.ep - 13. rujna
Odgovarajući na Božji zahtjev, Joan je izabrana kao Graceina protivnica na lažnom suđenju u sklopu igrokaza. I dok se priprema za ulogu optuženika, Adam skriva svoju vezu s Bonnie. Helen saznaje da Lilly i Kevin i dalje hodaju, a Will istražuje otmicu osmogodišnje Melisse Hoyt.

2.sez., 20.ep - 14. rujna
Dok se Joan odupire Božjem prijedlogu da počisti neke stvari u životu, savjetnica Dana Tuchman nudi da joj pomoć zbog prekida s Adamom. Nakon još jednog susreta s Bogom, Joan baca sve što joj je Adam dao, kao i neke CD-e i knjige koje joj je posudio Tuchman.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju