Joan se trudi potisnuti svoj dar – komuniciranje s Bogom.

2.sez., 7.ep - 1. rujna
Unatoč nedostatku vremena zbog kojeg ne stiže pomagati Adamu oko projekta na kojem radi, Bog nagovara Joan da snimi dokumentarac o svom životu. Judith pomaže Adamu, a Joanina obitelj ne odobrava njezin plan o snimanju filma. Helen se planira sastati sa svojim bivšim dečkom, a Luke nagovara Grace da progovori o svojim problemima kod kuće. Lucy ponudi pomoć Willu i Kevinu oko tužbe.

2.sez., 8.ep - 2. rujna
Dok se bori s učenjem fizike, Joan se sprema na prvi pravi spoj s Adamom. Iako bi to trebalo biti iznenađenje, Judith govori Joan da je Adam vodi u fini restoran na večeru. Nakon nekoliko maminih savjeta i Judithinih modnih savjeta, Joan nervozno čeka da je Adam pokupi. Luke poziva Grace na filmski festival.

2.sez., 9.ep - 3. rujna
Nakon razočaravajućeg razgovora o Judithinoj smrti s psihijatrom, Joanina obitelj priprema se za tužbu. Međutim, Kevin nervozno čeka svoj rođendan koji pada na godišnjicu nesreće te inzistira na tome da Grace dođe na tradicionalnu večeru. Nakon što Joan dobije jedinicu iz fizike, njezin savjetnik g. Price ruši sve nade da i predlaže joj upis na otvoreno učilište umjesto na fakultet. Da stvari budu gore, prisiljena je slušati tuđe ambiciozne planove.

2.sez., 10.ep - 4. rujna
Joan odbija razgovarati o Judithinoj smrti, a Grace poziva sve na svoju bat micvu. Iako ne želi nikakvu pomoć, Bog govori Joan da joj ipak pomogne. Friedman savjetuje Lukeu što bi joj mogao kupiti, a Adam radi pritisak na Joan da govori o Judith. Joan pristaje pomoći Grace oko izbora haljine za taj važan događaj. No dok kupuju, Graceina majka alkoholičarka pojavljuje se u trgovini.

2.sez.,11.ep - 5. rujna
Joan progone snovi o Judith i kada Bog zatraži od nje da učini nešto čega se boji, odluči se priključiti školskoj ronilačkoj ekipi. Kada Grace optuži Lukea da nikad ne radi ništa u čemu bi mogao doživjeti neuspjeh, i on se pojavljuje na ronjenju. Helen odlazi po savjet sestri Lilly. Nadahnuta s Judith, Joan skače na trbuh, a Lukea svi ismiju zbog odustajanja u posljednji tren. Međutim, Bog prati Joan nakon treninga i ohrabruje je da skoči s visoke skakaonice.

2.sez., 12.ep - 6. rujna
Na seminaru za učenike sa slabijim rezultatima, Bog nagovara Joan da se pridruži Adamu na Dawson State Collegeu na kojem upoznaje Rogera koji joj nudi pomoć oko uklapanja u sredinu. Kad joj se Bog ukaže na kompjuteru, Joan odluči učiniti Adama ljubomornim i prihvaća Rogerovu ponudu. Will ispituje Helen o nadolazećoj svetoj potvrdi, a Kevin nastoji oživjeti vezu s Beth.

2.sez., 13.ep - 7. rujna
Dok razmišlja o mogućnosti pohađanja koledža s Adamom, Joan prima molbu od Boga da ode na audiciju za školski mjuzikl u čemu ona vidi priliku da malo popravi svoj siromašni životopis. Kad vide Adamove nacrte za scenografiju, ljudi s Broadwaya ponude mu posao dizajnera produkcije.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju