Bog traži od Joan da posvoji divlju mačku, a u obitelji Girardi dolazi do previranja tijekom posjeta iz Helenine ekscentrične tete Olive.

4.ep., 2.sezona - 25. kolovoza
Bog traži od Joan da posvoji divlju mačku, a u obitelji Girardi dolazi do previranja tijekom posjeta iz Helenine ekscentrične tete Olive. Tvrdoglava Olive doživi moždani udar zbog kojeg će joj biti potrebna stalna njega pa Helen zanemaruje vlastite instinkte i moli obitelj da je prime k sebi. No to znači da će se Joan morati odreći Larryja pa ga nevoljko prepušta na brigu Adamu. U međuvremenu Luke nastavlja uspostavljati odnos s Grace, Friedman se trudi da veza s Judith uspije, a Will se zbog sumnje na korupciju u policiji obraća za pomoć Internoj kontroli.

5.ep., 2.sezona - 26. kolovoza
U kampanju za predsjednika studentskog odbora, popularnost i zastrašivanje protivnika Larsu Klostermanu praktički garantiraju pobjedu. No Joan daje potporu Brianu Beaumontu, poštenom uredniku koji ju je izbacio iz grupe za uređivanje godišnjaka. Poručnica Lucy Preston traži da se sva uhićenja prijavljuju da bi statistika odjela izgledala bolje, a roditelji Darlene Fitch traže od ravnatelja Chadwicka da s izložbe ukloni učenički rad, sliku mrtvoga gerbila.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju