Izliječite se dobrim humorom najboljom humorističnom serijom!

4.sezona, 10.epizoda - 25. listopada
U epizodnoj ulozi pojavljuje se Robert Ugrina.
Teška je situacija u našoj maloj klinici. Ekonomska računica nije dobra. Dva pacijenta na tjedan jednostavno nisu dovoljna da NMK preživi i traži se kvalitetno rješenje za trenutne situacije i minusa na računu. I Zadro (Filip Šovagović) je u krizi. U kliniku stiže profesor Grotowski (Robert Ugrina)i njegov pomoćnik sa svojim zadnjim izumom, strojem koji radi čuda. I dok se Šemso (Enis Bešlagić) cijeli dan razbacuje s poslovicama koje vadi iz svoje nove knjige, ostatak osoblja smišlja kako klonirati pacijente i povećati promet u NMK. Hoće li prof. Grotowski sa svojom aparaturom spasiti kliniku?

4.sezona, 11.epizoda - 26. listopada
U epizodnim ulogama pojavljuju se Nađa Perišić Nola, Oto Levaj i Mijo Jurišić.
Šemsina se baka odlučila u stotoj godini udati za jednog penzionera koji je mlađi od nje pa je poznati portir odlučio po kratkom postupku naučiti nešto o plastičnoj kirurgiji. Kunić se boji da bi njegova baka mogla izgledati kao Michael Jackson, bijeli crnac s Elizabeth Taylor nosom, no Šemso (Enis Bešlagić) je ustrajan kako baš on mora pomoći svojoj 'nani'.

4.sezona, 12.epizoda - 27. listopada
U epizodnim ulogama pojavljuju se Dušan Bućan, Helena Minić i Hrvoje Klobučar.
Zadri (Filip Šovagović) je rođendan, pa mu Helga (Jadranka Đokić) organizira proslavu iznenađenja. I to baš na dan kada u klinici nema Grospićke (Dubravka Ostojić)! Mile (Igor Mešin) se pobrinuo za dobru hranu i donio pršuta, kobasica, sira i voća, jer kada mačke nema, miševi kolo vode.

4.sezona, 13.epizoda - 28.listopada
U epizodnim ulogama pojavljuju se Igor Damjanović i Sven Šestak.
Šemso (Enis Bešlagić) je uvjeren u uspjeh svog novog izuma za borbu protiv čavala. Iako se radi o običnom pneumatskom čekiću, uvjeren je da će pod nazivom Istjerivač čavla proći na tržištu.

3.sezona, 18.epizoda - 29.listopada
U ovoj epizodi u NMK vraća se Lili Štriga koja će na kratko zasjesti na Grospićkino (Dubravka Ostojić) mjesto ravnateljice. Lili (Bojana Gregorić) želi u odsustvu Grospićke sve promijeniti u bolnici. No, ona nikako ne može doći do riječi na sastanku koji je sazvala u operacionoj sali.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju