Izliječite se dobrim humorom najboljom humorističnom serijom!

4.sezona, 14.epizoda - 01. studenog
U ulozi Gavre pojavljuje se Miha Guštin, autor naslovne pjesme Naša mala klinika i frontmen grupe 'Gušti'. U epizodnoj ulozi pojavljuje se i voditeljica Barbara Kolar.
Šemso (Enis Bešlagić) manikira Mileta (Igor Mešin) jer muškarac mora imati njegovanu ruku. Naime Šemsin najnoviji plan je nagovoriti Grospićku (Dubravka Ostojić) da mu ustupi mjesto u podrumu za salon. Ne samo da će tako zaraditi već i upoznati mnogo žena. Grospićka ima novi plan kako spasiti kliniku. Nastupiti na Euroviziji u Beogradu! To će biti jedinstvena reklama za NMK, a i pobjednik dobiva brdo keša. U kliniku je stigao i novi pacijent, Gavro. Gavro je progutao mikrofon na nekoj svadbi.

4.sezona, 15.epizoda - 02. studenog
U današnjem nastavku mogu se vidjeti ekskluzivne snimke u kojima Michael Moore glumi za Našu malu kliniku . Osim čitave čete pacijenata koji su prošli kroz tretman osoblja NMK, u posljednjem nastavku pojavljuje se i direktor programa Nove TV Siniša Svilan.

3.sezona, 30.epizoda - 03. studenog
U epizodnim ulogama pojavljuju se Vida Jerman, Duško Valentić, Eva Kraš, Medea Novak, Tomislav Novosel, Tomislav Zelenika, Damir Poljičak i Ivan Đuričić.
Lili (Bojana Gregorić) poslužuje u kantini i pere čaše kada odjednom izbije tučnjava. Dvojica muškaraca napadnu dvije žene u kantini te Lili zaustavi tučnjavu, odvede žene u ordinaciju i propiše im Anti idiotski napitak. Sve više joj nedostaje bijeli mantil i uloga liječnice...Mile (Igor Mešin) mijenja Šemsu (Enis Bešlagić) na recepciji, a Florijan (Damir Lončar) u kliniku donosi pravi stroj za pomlađivanje te najavljuje medicinsku revoluciju.

3.sezona, 31.epizoda - 04. studenog
U epizodnim ulogama pojavljuju se Damir Šaban, Vida Jerman i Janko Rakoš. Na kliniku dolazi Kunićev rođak Leopold (Janko Rakoš) s posebnim problemom koji je više psihičke prirode. Veoma rado pokazuje dijelove svoga tijela. Preuzima ga doktor Bogo Moljka (Filip Nola) koji od njega saznaje da je Dr. Kunić (Rene Bitorajac) kao mali volio oblačiti suknje. Na liječenju je i Fratar Papa (Damir Šaban) koji svoju odoru zamijeni za pidžamu i ostavi u operacionoj sali. Naravno, ta odora dobro dođe Leopoldu koji s njom prestraši sve pacijente u čekaonici, uključujući i ravnateljicu.

3.sezona, 32.epizoda - 05. studenog
U epizodnoj ulozi pojavljuje se Nina Violić kao Šemsina zaručnica iz starog kraja i davnina.Šemso (Enis Bešlagić) je bio na godišnjem i vratio se u NMK oženjen!? Naime, kao mali se Šemso u igri oženio djevojčicom Fedorom koja je sada svima u selu proglasila kako su oni zaručeni te pripremila veliku svadbu. Šemso je na vrijeme pobjegao saznavši što smjera, no sada Fedora (Nina Violić) dolazi u NMK i traži svog zaručnika! Šemso planira bijeg na Antarktiku, Rt dobre nade, bilo gdje... Grospićke (Dubravka Ostojić) nema, pa su doktori odlučili napraviti turnir u pikadu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju