Ege iz novina sazna da je Ateš ranjen i da je u tom trenutku Lale bila s njim i šokira se.

68.ep- 31. ožujka

Ege iz novina sazna da je Ateš ranjen i da je u tom trenutku Lale bila s njim i šokira se. Odustane od dijeljenja skrbništva s Lale. Kaže Zejnep da će dati još jednu šansu njihovu braku. Lale poludi kad sazna da Tuna nije povukla tužbu. Šejda odlučuje priznati da nije ona ta koja Kerima veže uz dobro.


69.ep- 1. travnja

Ateša jako iznenadi Lalina bračna ponuda. No rastuži se kad sazna zašto se Lale želi udati za njega. Ege je u šoku zbog knjigovođinih prijevara. Zejnep ga pokušava umiriti. Šahika pokušava nagovoriti Šejdina bivšeg ljubavnika Murata da opet bude s njom.


70.ep- 2. travnja

Tuna i Eda saznaju da će se Ateš i Lale vjenčati i pokušavaju pronaći način da spriječe taj brak. Edže i Naz nisu se vratile iz škole. Ni Egea nema. Zejnep i Sureja su uznemirene. Ateš kaže Lale da je u vezi s Tunom. Lale se onesvijesti.


71.ep- 3. travnja

Zejnep i Sureja kod kuće očekuju vijesti od cura. Zejnep misli da su djeca kod Lale pa odlazi do njezine kuće. Ege se naposljetku pojavljuje. Svi odlaze u policijsku postaju prijaviti nestanak cura. Kerim posuđuje novac od prijatelja


72.ep- 4. travnja

Stvara planove vezane uz Zejnep. Šejda misli da je Murat stvarno voli. Planira vjenčanje s njime. Lale saznaje gdje su cure, uzima Tunin auto i odlazi onamo. Tražeći telefon da bi Egeu javila kako je našla cure, izgubi kontrolu nad vozilom i doživi nesreću.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju