Lale se probudila i polako dolazi k sebi.

31.ep - 5. veljače

Naz još odbija Zejnep i čini sve što je u njezinoj moći da bi je povrijedila. Glavni urednik novina Hikmet od Esinova pomoćnika traži Šejdin telefonski broj. Nazove Šejdu i pozove je na večeru. Esin želi s Egeom napraviti reportažu o njegovoj knjizi. Ege odbija. Esin mu kaže da će razgovarati s Lale. Prošlo je puno vremena... Zejnep se šokira kad na vratima ugleda nekoga sasvim neočekivanoga.

32.ep -6. veljače

Ege se razbjesni kad pred sobom ugleda Lale. Lale ga pita za pismo koje mu je poslala Ebru. On joj kaže da je započeo nov život, da se oženio sa Zejnep i potjera je. Šejda ne zna kako protumačiti jelo i odjeću koju joj šalje Hikmet. Počinje se bojati. Esinov asistent Bariš traži Lale i slučajno upoznaje Edu. Ege pronalazi pismo o kojem mu je govorila Lale. Zejnep inzistira da otvori omotnicu.

33.ep - 7. veljače

Ege pronalazi pismo o kojem mu je govorila Lale. Zejnep inzistira da otvori omotnicu. Vlasnik Egeove izdavačke kuće priređuje večeru u čast Egeove knjige. Pozvan je i Kerim. Zejnep i Ege odlaze na večeru i ostavljaju Edže i Naz Selčuku i Ulvije. Selčuku se jako svide i sprijatelji se s njima. Lale nazove Egea. Želi se s njime naći nasamo. Ege pristaje.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju