Šejda prodaje svoje zlato i ide na sastanak s Dževahirom za kojeg misli da je vlasnik agencije.

24.ep- 27. siječnja

Šejda prodaje svoje zlato i ide na sastanak s Dževahirom za kojeg misli da je vlasnik agencije. Primarijus bolnice razgovara s Lale o radnom vremenu. Lale se odlučuje na operaciju, ali želi da se ona obavi nakon rastave. Edže i Naz u noći, nakon što su Zejnep i Ege zaspali, bježe iz kuće ne bi li pronašle majku.


25.ep. 28. siječnja

Vozač kamiona pronalazi Naz i Edže u blizini kuće i odvodi ih, prema njihovim uputama, u bolnicu u kojoj radi Lale. Šejda odlazi na snimanje na adresu koju joj je dao Dževahir, no ne zna da je Kerim prati. Ege i Zejnep od sestre Ajše saznaju da su djeca u bolnici i odlaze onamo. No Ege ne želi doći gore. Lalina prijateljica Ebru Atešu kaže da je napisala pismo o Lalinoj bolesti koje će poslati Egeu. Eda kaže Lale da želi otići u inozemstvo na razmjenu studenata.


26.ep- 29. siječnja

Zejnep razgovara o onome što se dogodilo s ocem koji je prema njoj hladan. U tom trenu pijani Kerim dolazi im na vrata. Lale i Ege se zbog brakorazvodne parnice susreću na sudu. Šejda traži Kerima u Zejnepinoj kući, što dobrano razbjesni Selčuka, pa on odlazi u Egeovu kuću po svoju kćer. Lale ulazi na operaciju. Međutim, operacija se ne razvija kako je Ateš očekivao.


27.ep- 30. siječnja

Ege i Zejnep prijavili su se za vjenčanje. Ege, u skladu s običajem, odlazi Zejnepinoj obitelji tražiti njezinu ruku. Iako Selčuk baš ne odobrava taj brak, ništa ne govori. Kerim traži Kasima adresu kuće u koju su se preselili Zejnep i njezina obitelj. Kerim je šokiran kad od Kasima sazna da se Zejnep udaje. Eda se vraća iz inozemstva. Ateš joj priznaje istinu o Lale. Šejda živi odvojeno od Kerima s majkom i kćeri Asu, i bavi se toliko željenim pjevanjem. Ateš je u lošem stanju zbog neuspjeha Laline operacije.


28.ep- 31. siječnja

Opadanje njegova uspjeha na poslu ne promiče primarijusovoj pozornosti. Ege je napokon završio roman. Sa Zejnep ga odlazi predati izdavačkoj kući. Kerim se ondje honorarno zaposlio kao urednik. Gosti su došli u Egeovu kuću na vjenčanje. Ege i Zejnep sjedaju pred matičara. Dolazi i Kerim.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju