Ateš je u vrlo lošem stanju zbog neuspjeha Laleine operacije. Pad njegova uspjeha na poslu ne promiče pozornosti glavnoga kirurga.

7.ep - 23. prosinca

Ege i Zejnep predali su papire za vjenčanje. Ipak, da bi poštovao tradiciju, Ege odlazi isprositi Zejnep od obitelji. Iako Selčuk baš i ne odobrava taj brak, ništa ne govori. Kerim traži od Kasima adresu kuće u koju su se Zejnep i njezini nedavno uselili. Kerim od Kasima doznaje da se Zejnep udaje i ostaje u šoku.Eda se vraća iz inozemstva. Ateš joj kaže cijelu istinu o Lale.Šejda živi odvojeno od Kerima s majkom i kćeri Asu i bavi se pjevanjem što je žarko željela


8.ep - 26. prosinca

Ateš je u vrlo lošem stanju zbog neuspjeha Laleine operacije. Pad njegova uspjeha na poslu ne promiče pozornosti glavnoga kirurga. Ege je napokon završio svoj roman. On i Zejnep idu u izdavačku kuću predati roman. Kerim se ondje dodatno zaposlio kao urednik.Gosti su došli u Egeovu kuću na vjenčanje. Ege i Zejnep sjedaju pred matičara. Dolazi i Kerim.

9.ep - 27. prosinca

Lale govori Zejnep da želi uzeti djecu i od nje traži pomoć. Ege poludi kad vidi Lalein dolazak. Selčuk i Ulvije odlaze u Kerimovu kuću. Ugledaju Kerima kako sjedi pred Zejnepinom slikom. Selčuk poludi. Esin u novinama objavljuje da je Lale u vezi s Atešom i da je zbog toga njezin brak završio. Zbog te vijesti novinari dolaze pred bolnicu u kojoj Lale radi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju