Ateš kaže Edi da Lale treba mali zahvat. Šejda i njezina majka odlaze na sastanak s vlasnikom agencije koji im je potajice od Kerima dao posjetnicu.

19.ep- 20. siječnja

Ateš kaže Edi da Lale treba mali zahvat. Šejda i njezina majka odlaze na sastanak s vlasnikom agencije koji im je potajice od Kerima dao posjetnicu. Ege s djecom i Zejnep odlazi na vikend na more. Selčuk se razboli i isti dan dozna za Zejnepin i Kerimov sastanak. Jako se uznemiri i nazove Zejnep.


20.ep- 21. siječnja

Eda ne povjeruje u ono što joj je Ateš rekao. Odlazi u bolnicu pogledati Atešove spise. Lale i Eda iskoriste Egeovo odsustvo i ulaze u kuću. Eda iz Laleina ponašanja shvati da je trudna. Sljedeće jutro, dok su Lale i Eda još u kući, vraćaju se Ege i curice.


21.ep- 22. siječnja

Zejnep i Eda odvode Lale, kojoj je sve gore, u bolnicu. Ege ne pokazuje nikakvu reakciju. Postoji rizik da Lale izgubi dijete. Šejdina majka se spakira i oprašta od Kerima. Šahiku je naljutilo Kerimovo ponašanje pa smišlja plan kako bi ostala. Ege zove svoga prijatelja odvjetnika. Kaže Lali da će pokrenuti brakorazvodni postupak.


22.ep- 23. siječnja

Selčuk odlazi u banku i saznaje da tužba nije povučena, nego da Zejnep dug otplaćuje na rate pa se jako naljuti. Lale je na intenzivnoj njezi. Ege zove Edu i želi saznati kako je Zejnep. Naz se naljuti zbog Zejnepine bliskosti s njezinim ocem. Hladna je prema njoj. Lale izlazi s intenzivne njege, ali očekuje je ružno iznenađenje.


23.ep- 24. siječnja

Lale odvjetniku Uguru kaže da od Egea ne želi ništa i da će mu dati i skrbništvo nad djecom. Naz se još ponaša suzdržano prema Zejnep. Ege razgovara s njom i kaže joj da nitko neće moći zauzeti mjesto njezine majke. Selčuk na vrata vješa oglas da je kuća na prodaju.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju