Nakon vijesti o vezi Lale i Ateša novinari dolaze u bolnicu u kojoj Lale radi.

38.ep - 17. veljače

Nakon vijesti o vezi Lale i Ateša novinari dolaze u bolnicu u kojoj Lale radi. Egeov šef misli da je ta vijest dobra reklama za knjigu. Za to vrijeme Kerim ne ostavlja Zejnep na miru, zbog čega je ona jako uznemirena. Egea guši pozornost koju je izazvala vijest. Šef mu predlaže da na nekoliko dana ode iz grada.


39.ep - 18. veljače

Lale u bolnici nailazi na ružno iznenađenje.Zejnep je uznemirena zato što nema vijesti od Egea. Lale se ide sastati s Kerimom. Kerim joj daje informaciju vezanu uz Zejnep. Lale se jako iznenadi. Zejnep ostavlja Edže i Naz kod majke i odlazi u izdavačku kuću da bi saznala telefonski broj mjesta na kojem se nalazi Ege.


40.ep - 19. veljače

Ondje ju dočekaju novinaru. Ateš za Lale nalazi jako dobrog odvjetnika. Lale se sastaje s njime. Kerim planira oteti Asu. Lale se vraća u bolnicu gdje ju dočekuje ružno iznenađenje. Zejnep pročita pismo koje je Ebru napisala Egeu. Lale izlazi iz bolnice pogođena lošom viješću koja ju je ondje dočekala, kad je šokira telefonski poziv.


41.ep - 20. veljače

Kad Lale gostuje u televizijskoj emisiji, Ege saznaje za njezinu bolest i odlazi razgovarati s njom.
Ege u bolnici očekuje Zejnep i iznenadi se kad ugleda Lale. U tom trenutku dolazi i Zejnep. Zejnep kaže Lale neka ode iz njihovih života. Šejda zatoči Kerima u kući. Ne namjerava ga pustiti dok joj ne otkrije gdje je Asu.


42.ep - 21. veljače


Odvjetnik se priprema za Lalin slučaj i kaže joj da je težak. Egeova knjiga kreće u tisak. Lale se s odvjetnikom i Esenom pojavi u televizijskoj emisiji. Ege gleda emisiju i saznaje za Lalinu bolest. Odlazi razgovarati s njom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju