Selčuk i Ulvije saznaju da je Zejnep nestala pa odlaze do Kerima.

58.ep.- 17. ožujka

Selčuk i Ulvije saznaju da je Zejnep nestala pa odlaze do Kerima. Ljudi vlasnika kasina u kojem je Šejda radila pritišću Šahiku da bi što prije platila dugove. Lale ne može dobiti Tunu telefonom pa odlazi do njezine kuće. Tuna se uspaniči kad ugleda Lale jer ima gosta kojeg ne želi da Lale vidi.


59.ep.- 18. ožujka

Dok Lale razgovara s Tunom, Ateš se skriva u njezinoj spavaćoj sobi. Zejnep napravi test za trudnoću koji je kupila Adile. Šejda misli da se Kerim viđa sa Zejnep pa je nesretna. Egeova majka Sureja stalno pokušava otkriti što je Zejnep.


60.ep.- 19. ožujka

Ege kaže Lale da će dijeliti skrbništvo nad djecom. Eda sumnja da Tunu zanima Ateš. Zato počinje raditi kao Tunina tajnica. Ulvije i Selčuk pozivaju Sureju na ručak. Zejnepina vijest šokira sve prisutne.


61.ep.- 20. ožujka

Ege dijeli skrbništvo nad djecom s Lale i odvodi kćeri k majci. Zejnep je ozlijedila ruku. Ege je želi odvesti liječniku. Ateš se posvađa s Tunom koja mu kaže da Ege još uvijek voli Lale i istjera je iz Laline kuće. Kerimova šutnja rastužuje Šejdu. Šejda misli da je Zejnep odgovorna za to Kerimovo stanje.


62.ep.- 21. ožujka

Sureja se sastane s Lale. Postavlja joj pitanja o Zejnep. Ulvije i Zejnep odlaze liječniku na kontrolu. Ege dijeli skrbništvo s Lale. Vodi kćeri k majci. Lale je žao što su Tuna i Ateš posvađani pa ih poziva da je posjete. Tuna i Ateš prepiru se dok Lale stavlja kćeri na spavanje. Lale je zbunjena onime što je čula, Sureja nazove Egea. Kaže mu neka hitno dođe kući jer je važno.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju