Lale se sastaje sa svojim kćerima. Ege dopušta Lale da se sastane sa kćerima. Uslijede dirljivi trenuci pri susretu majke i kćeri.

33.ep.- 10. veljače

Lale se sastaje sa svojim kćerima. Ege dopušta Lale da se sastane sa kćerima. Uslijede dirljivi trenuci pri susretu majke i kćeri. Ege se sastaje s Lale. Lale mu želi sve objasniti, ali joj Ege ne dopušta. Lale mu kaže da će se obratiti sudu da bi dobila djecu. Zejnep zna da se Ege susreo s Lale pa je nemirna.


34.ep.- 11. veljače

Šejda vodi Asu na razgovor s Hikmetom. Asistent kolumnista Esina, Bariš, vodi Edu na večeru. Cilj mu je dobiti Lalin telefonski broj. Lale se svidi kuća koju je našao Ateš pa se useli. Kerim uzima prijateljev auto i slijedi Zejnep. Ateš s Lalom odlazi do Akif Babe. I Kerim je ondje.


35.ep.- 12. veljače

Ege vodi kćeri da se vide s Lale. Lale od njega traži dopuštenje da sa kćerima bude do večeri. Lale je jako sretna što će provesti vrijeme s Edže i Naz. Zajedno doručkuju. Zejnep se iznenadi kad od Adile sazna da su Ege i djeca izašli.


36.ep.- 13. veljače

Ateš i Eda saznaju da je Lale sa kćerima pa im se pridruže. Esin preko Bariša saznaje gdje Lale živi i odlazi onamo s fotoreporterom. Lale nije vratila djecu kad je obećala. Ege obavještava policiju.


37.ep.- 14. veljače

Lale kaže Zejnep da želi djecu i od nje traži pomoć. Ege poludi kad vidi da je Lale došla. Selčuk i Ulvije odlaze do Kerimove kuće i vide ga kako sjedi pred Zejnepinom slikom. Selčuk poludi. Esin u novinama objavljuje vijest o tome kako je Lale u vezi s Atešom i kako joj je zbog toga propao brak.

 

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju