Serija je nastala prema klasiku, istoimenom stripu iz 30-tih i 40-tih godina prošlog stoljeća, o Sheeni, kraljici džungle

2.sez, 1.ep, ponedjeljak 4. ožujka

Nakon što ga Sheena spasi od napadača, Cody Jagger otkriva joj da je agent Interpola čiji je zadatak raskrinkati i privesti šefa narkokartela Erica Nicodemusa. Iako Codyjeva ozljeda gležnja otežava put, Sheena mu obećava da će ga odvesti u Dafari. Međutim, Steele, plaćenik i bivši član Južnoafričke tajne policije uvjerava Nicodemusa da će ubiti Codyja. U međuvremenu, Rashid pronalazi tijela Codyjevih napadača zbog čega se Cutter počinje brinuti za Sheenu.

2.sez, 2.ep, utorak 5. ožujka

Nakon što je spasila Andreu Alcemedu od otmice, Sheena doznaje da još jedna Darak’Na živi u blizini. Dok ona to istražuje, Andrea pokazuje Cutteru fotografije stvora i unajmljuje ga da joj ga pomogne pronaći. Andrea kreće u potragu za čovjekolikim stvorom sigurna u to da je riječ o izgubljenom dječaku koji je odrastao u džungli, a Jonathan Bixby uvjerava partnera Rolanda Chambersa da je spreman ubiti svakoga tko se ispriječi između njega i divljega dječaka.

2.sez, 3.ep, srijeda 6. ožujka

Nakon što se skupina lovaca vrati u selo u katataoničnom i nasilnom stanju, Kali zaključuje da je to zbog djelovanja snažne droge, elodije. Uvjerena da je to djelo nyakanskog šamana, obraća se Rashidu koji je upućuje na Konteeja, mistika s kojim je Kali imala veze u prošlosti. Dok Kali i Sheena kreću prema pećini u kojoj Kontee živi, Cutter spašava turiste koje vodi Mendelsohn od napadača pod utjecajem melodije.

2.sez, 4.ep, četvrtak 7. ožujka

Nakon eksplozije plastičnog eksploziva podmetnutog u aktovku, Cutter se brine o ranjenu Rashidu dok Sheena kreće u potragu za odbjeglim snajperistom. Dostigavši njezino vozilo, nakon obračuna savlada i uhvati Cassandru. Dok je privodi pravdi zbog napada, putem saznaje da je lijepa ubojica Cassandra bila Cutterova učenica dok je podučavao u CIA-i. U Maltaki Cuttera operativci CIA-e James Delvin i Frank Hanson zamole da pronađe Cassandru, a Mendelsohn pristaje pomoći Rashidu da se oporavi od potresa mozga tako što ga drži budnim 24 sata.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju