Nadahnuta legendarnim afričkim olimpijskim šampionom, uz Cutterovu i Mendelsohnovu pomoć, Malika je odlučna da postane slavna boksačica.

2.sez, 5.ep, ponedjeljak 11. ožujka

Nadahnuta legendarnim afričkim olimpijskim šampionom, uz Cutterovu i Mendelsohnovu pomoć, Malika je odlučna da postane slavna boksačica. Uoči meča s trenutačnom prvakinjom Kelly Lewis, Malika udvostručuje intenzitet treninga želeći biti u što boljoj formi. No dok trči sa Sheenom, gotovo pogiba zbog slomljenog mosta. Kad Sheena otkrije da to nije bila nezgoda, Cutter smjesta posumnja na Kellynu menadžericu, Victoriju Stevens. U međuvremenu dvojica Vitorijinih nasilnika, nakon neuspjela pokušaja da je spriječe da se bori, odlučuju srediti Maliku.

2.sez, 6.ep, utorak 12. ožujka

Pleme Zukuma muči teška suša i Cutter i Mendelsohn trude se popraviti staru vodenu pumpu na izvoru. Čuvši da bi skupi projekt navodnjavanja kojim bi se voda dovela iz 16 km udaljenog jezera mogao riješiti problem, plemenski starješina Mashudu predlaže da ga plate skrivenim blagom svojih predaka. Međutim, blago je na tajnome mjestu koje se može otkriti samo svake 22 godine uz pomoć karte koja je davno nestala pa Sheena kreće u potragu s pomoću tajanstvene kristalne lubanje.

2.sez, 7.ep, srijeda 13. ožujka

Da bi riješila spor oko plemenskog zemljišta, Kali odlazi sa Sheenom na sastanak s vladinim birokratom čiji se ured navodno obogatio kroz mito i korupciju. Nakon što saznaju da je sudac Gumani već drugi vladin dužnosnik ubijen u zadnje vrijeme, Cutter otkriva ritualni štap i zaključuje da je to djelo Tame, mitskog stvorenja koje šaman može prizvati radi osvete. Dok mnogi sumnjaju na Kali, Cutter misli da je to učinio netko tko se želi dokopati unosne plaće vladina dužnosnika. Dok Sheena moli Cuttera da je poduči o izlascima i udvaranju, netko ukrade ritualni štap nađen na mjestu ubojstva…

2.sez, 8.ep, četvrtak 14. ožujka

Zbog epidemije hepatitisa selo je u karanteni i Sheena i Kali nestrpljivo iščekuju avion koji bi im trebao donijeti cjepivo. No planove ometaju teroristi koji avion prisile da sleti jer je u njemu čelnik susjedne države koji putuje u Maltaku u sklopu mirovne misije. Kako njihov vođa, Qaba ne dopušta nikomu da ode dok se ne ispune njegovi zahtjevi, Sheena se pokušava ušuljati u avion da bi se domogla cjepiva. No kad Mombotto dođe pozdraviti ministra Bikola, dolazi do komešanja i pucnjave, a teroristi uzimaju Rashida kao taoca.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju