Pri vraćanju neprocjenjiva dijamanta njegovim zakonitim vlasnicima, predstavnik plemena Kamadan je ubijen tijekom borbe za koje dijamant ispadne iz zrakoplova iznad LaMistasa.

19.ep, ponedjeljak 25. veljače

Pri vraćanju neprocjenjiva dijamanta njegovim zakonitim vlasnicima, predstavnik plemena Kamadan je ubijen tijekom borbe za koje dijamant ispadne iz zrakoplova iznad LaMistasa. Pristavši pomoći pronaći dijamant, Sheena moli Cuttera da joj pomogne pronaći dragulj. Kako bi ga nagovorila na suradnju, ona uzima dvije njegove voljene potpisane nogometne lopte. Međutim, kad muzej koji je godinama čuvao Dragulj Kamade poželi dijamant natrag, unajme grupu plaćenika. Nakon što saznaju da je Cutter trebao primiti dijamant po njegovu dolasku, Taylor i Spencer uvjeravaju direktora muzeja da će, ako bude potrebno, i ubiti kako bi vratili dijamant.

20.ep, utorak 26. veljače

Siguran da je eksplozija bombe u zgradi vladina ureda djelo terorista Algonquina, predsjednik N'Gama naređuje Mombottu da zatraži pomoć CIA-e u njegovu izbacivanju iz susjednog Darfarija. Kad njegov stari prijatelj Tyler Sark pristigne izvršiti zadatak, on zamoli Cuttera da mu bude snajperist. Kako bi pomogla pronaći terorista, Sark angažira Sheenu na zadatku. Dok ih Tyler prestavlja svom mladom partneru, Jerichu, on otkriva da će im se pridružiti i Mombotto i tim vladinih vojnika. U međuvremenu Algonquin uvjerava darfarijskog generala Kongu da će se sam pobrinuti za Amerikance.

21.ep, srijeda 27. veljače

Shvativši da su namjerno krivo obaviještene o lokaciji važnog plemenskog sastanka, Sheena i Kali pristižu na sveto mjesto poznato kao Msaba Ma na vrijeme da posvjedoče zasjedi izvršenoj od strane ratnika koje vodi Tuma, poglavica Kiptalamija. Iako mogu samo umanjiti štetu učinjenu plemenima Aragai, Manir i Karugu, Sheena i Kali odvode ranjenog ratnika Kiptalamija natrag u svoje selo, gdje otkrivaju da on nije nitko drugi doli Tumin sin. Nakon što on i Mendelsohn nalete na masakr, Cutter otkriva da vlada ne čini ništa kako bi zaustavila izbijanje sveopćeg plemenskog rata.

22.ep, četvrtak 28. veljače

Koristeći čamac ukraden Cutteru, Olsen i Daniko, bijeli i crni Afrikanac koji traže robove da ih prodaju u inozemstvu, otimaju Kali. Uz pomoć Cuttera i Mendelsohna, Sheena nastoji pronaći svoju dobru prijateljicu prije nego što je pošalju izvan države. Pa ipak, pri oslobađanju grupe robova prije nego što ih prodaju, Sheena ne uspijeva pronaći nikakve tragove o Kalinu boravištu. U međuvremenu, dok Olsen predlaže da uhvate Sheenu za prodaju bogatom klijentu, Kali potiče Danika da promisli o svojoj ulozi u trgovini robljem.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju