Serija je nastala prema klasiku, istoimenom stripu iz 30-tih i 40-tih godina prošlog stoljeća, o Sheeni, kraljici džungle koju utjelovljuje glumica Gena Lee Nolin. Sheena je lijepa i hrabra junakinja i čuvarica afričkog raja kojemu prijeti moderna civilizacija.

9.ep, ponedjeljak

Nakon primitka blagoslova roditelja, seljani Jamila i Sekani dolaze Kali da ih vjenča. No, upravo u trenutku kad Kali i mladi par biraju datum vjenčanja, stižu vladine snage s naredbom da Jamilu odvedu u palaču predsjednika N'Game kako bi postala njegovom novom suprugom. Sekanija pri bijegu vojnici ranjavaju prije nego što ga Sheena kao Darak'Na uspije spasiti. U međuvremenu, kako bi se ulagivao Vatikanu, N'Gama naređuje da sve ostale njegove žene budu sakrivene jer kani impresionirati posjetitelja, kardinala Righettija katoličkim vjenčanjem s Jamilom. Dok Cutter pokušava zaraditi na novinarskim ekipama koje prate kardinalov posjet, Mombotto i njegovi ljudi vraćaju se u selo, jasno dajući do znanja da je Sekani njihova meta.

10.ep, utorak

Nakon što vidi ožiljak na ruci Cutterova najnovijeg klijenta, Sheena je uvjerena da ga prepoznaje kao jednog od dvanaestak plaćenika odgovornih za otmice koje su prije deset godina zbrisale obližnje selo. Iako Cutter traži vremena za vlastitu istragu, Sheena je odlučna identificirati Armstronga i osvetiti mu se. Usprkos Cutterovim prosvjedima, ona im se pridružuje na putovanju u LaMistas. Nakon što se uvjeri da je doista riječ o čovjeku kojeg traži, Sheena lukavo sabotira Cutterov avion i ruši ih nedaleko Armstrongova kampa. No, kad par napola-ljudskih stvorenja napadne i Sheenu i Cuttera, jedva jedvice uspijevaju pobjeći nakon što Armstrong i njegov pomoćnik Ketshaya zvijeri otjeraju puščanom paljbom.

11.ep, srijeda

Nakon nestanka njegove kćeri, izbezumljeni Sam Hundley traži Cutterovu pomoć. Napominjući da je u Malkatu došla kao misionarka, Hundley govori kako mu je Elizabeth nedavno pisala tražeći njegovu pomoć da se vrati kući. Na mjestu eksplozije u kojoj je poginuo ministar poljoprivrede Sheena pronalazi medaljon koji pripada Elizabeth. Nakon što Cutter govori Hundleyju kako se čini da je i njegova kći poginula u zasjedi, Sheena pronalazi dokaze koji upućuju na to da je živjela u komuni kulta čiji se vođa, Shekoro, često upletao s predsjednikom N'Gamom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju