Serija je nastala prema klasiku, istoimenom stripu iz 30-tih i 40-tih godina prošlog stoljeća, o Sheeni, kraljici džungle

18.ep, srijeda 20. veljače

Nakon ponovnog izbijanja građanskog rata u Kamdeeri, mali kontingent snaga Ujedinjenih naroda zarobljen je zajedno s nekolicinom izbjeglica u slavnom utočištu za divlje životinje, Utočištu Bhoutu. Sheenina odlučnost da zaustavi krvoproliće pobunjeničkog vođe ne ostavlja Cutteru drugog izbora nego da je slijedi. Pronašavši Zenebua i njegove odmetnute vojnike kako drže vojnika UN kao taoca, Sheena traži od Cuttera da joj ga pomogne osloboditi. Kad on i Cutter odbiju dopustiti Sheeni da ostane i sama se bori protiv pobunjenika, Meyer je nastrijeljen i ranjen. No kad je trojka uhvaćena, iznenadan dolazak kapetana Ahmeda Rhazzaka i njegovih postrojba UN-a tjera pobunjenike u bijeg.

19.ep, četvrtak 21. veljače

Pri vraćanju neprocjenjiva dijamanta njegovim zakonitim vlasnicima, predstavnik plemena Kamadan je ubijen tijekom borbe za koje dijamant ispadne iz zrakoplova iznad LaMistasa. Pristavši pomoći pronaći dijamant, Sheena moli Cuttera da joj pomogne pronaći dragulj. Kako bi ga nagovorila na suradnju, ona uzima dvije njegove voljene potpisane nogometne lopte. Međutim, kad muzej koji je godinama čuvao Dragulj Kamade poželi dijamant natrag, unajme grupu plaćenika. Nakon što saznaju da je Cutter trebao primiti dijamant po njegovu dolasku, Taylor i Spencer uvjeravaju direktora muzeja da će, ako bude potrebno, i ubiti kako bi vratili dijamant.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju