Uslijed mahnita poziva od para turista na foto-safariju, Cutter i Sheena pronalaze svoj iznajmljeni džip s dva napola pojedena tijela unutra.

12.ep, ponedjeljak 11. veljače
Uslijed mahnita poziva od para turista na foto-safariju, Cutter i Sheena pronalaze svoj iznajmljeni džip s dva napola pojedena tijela unutra. Sheena odmah shvaća kako je riječ o žrtvama Marabunte, ogromne invazije mrava vojnika koja uništava sve na svom putu. Uvidjevši kako su i oni u opasnosti, Cutter i Sheena kreću prema obližnjem napuštenom rudarskom logoru, gdje se, prekriveni mravima, nastoje oduprijeti njihovim otrovnim ugrizima. Iako su zasad pronašli sigurno utočište, Sheena zna kako je ono samo privremeno.

13.ep, utorak 12. veljače
života. Uz Mendelsohnovu pomoć, Cutter ih odvodi na mjesto gdje, s nadom da će uspjeti snimiti nekoliko fotografija izvan obližnjeg vladinog zatvora, Marcus sklapa dogovor s Lassom, stražarom poslanim da ih otjera. Međutim, kako je vidjela Marcusovo sumnjivo ponašanje u selu, Sheena propituje prave razloge njegova posjeta. Kad Sheena posumnja da Marcus ima drukčije planove, slijedi ga do mjesta pada zrakoplova koji je prenosio tajnu pošiljku dinamita. Navodeći kako su mu otac i stric obojica završili u zatvoru nakon što su odbili ponuđeno mito vlade predsjednika N'Game, Marcus priznaje kako je njegov pravi razlog za dolazak na to područje to što želi osloboditi svog strica Umbutu Mikwabea.

14.ep , srijeda 13. veljače
Nakon što zaposli Cuttera na nadgledanju u tajanstvenim džunglama Funda Bondea, botaničarka dr. Virginia Hyde stiže u selo sama i blizu smrti. Nakon što Kali pošalje Mendelsohna i Rashida po nužnu potrebnu medicinsku pomoć za dr. Hyde, pronalazi dnevnik u kojem su opisani užasi s kojima su se ona i njezin nestali suprug suočili na mjestu poznatom kao afrički bermudski trokut. U međuvremenu, nakon što njega i Sheenu po dolasku obavije gusta magla, nešto tajanstveno probuši rupu u njihovu čamcu. Nakon što shvate da ne mogu stupiti u radijski kontakt s Mendelsohnom, Cutter i Sheena ubrzo otkrivaju da su jako kisele vode tek početak misterija Funga Bondea.

15.ep, četvrtak 14. veljače
Nakon što mu Sheena onemogući njegov plan da ugroženu životinju nabavi za nedopušteni privatni rezervat lovca na veliku divljač, Jeff Davis završava mrtav. Nadajući se da će uspjeti pratiti krivolovčev trag, Sheena uvjerava Cuttera da glumi Davisa i infiltrira se u kompleks koji vodi umirovljeni plaćenik Carlton Rule. Sa Sheenom koja glumi plijen, Cutter se pridružuje trojcu lovaca na veliku divljač koji su potražili Rulea zbog prilike da love ugroženu vrstu zaštićenu gotovo posvuda drugdje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju